Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Днес (29.09) в „Трима братя, три сестри 2“: Росарио открива, че Хуан Давид и Муриел са били заедно; Хуан вижда Норма и Албин
Днес (29.09) в "Трима братя три сестри 2": Росарио открива че Хуан Давид и Муриел са били заедно; Хуан вижда Норма и Албин

Днес (29.09) в „Трима братя, три сестри 2“: Росарио открива, че Хуан Давид и Муриел са били заедно; Хуан вижда Норма и Албин

Прочетете какво ще се случи днес (29 септември) в следващия епизод на латиноамериканския сериал „Трима братя, три сестри 2“, излъчващ се всеки делник от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady!

Информацията е написана ОТ и единствено ЗА Теленовелас Новини!
Източник: Telemundo
Епизод: 32

Габи отива при Оскар и му казва, че един човек на мотор я следи. Оскар взема пистолет и се отправя към него. Роман бяга.

Габи споделя с чичо си за обаждането на Нино и че преди се е занимавал с тайни неща, но сега се е променил.

Кръстницата съветва Ромина да покори Оскар, а не да трови Химена.

Оскар съобщава на Ерик и Леон, че Нино се е върнал при семейството си и че е казал на Габи, че познава много хора в квартала. Ерик смята, че най-вероятно познава Адела и ще има идея кой е изнудвачът. Оскар иска да знае адреса, за да се заеме с въпроса. Ерик и Леон отказват да му го кажат.

Хуан пита Оскар за какво търси близнаците. Оскар го съветва да пита тях. Хуан му казва, че е готов на всичко за момчетата си, дори да убие.

Габи крие от майка си, че някой я преследва.

Деметрио казва на Роман да не докосва Габи, защото само той може да го прави.

Ерик и Леон разпитват Хуан Давид къде е бил, но по-големият брат казва, че ще го запази за себе си. Близнаците смятат, че е забранена връзка.

Муриел и Хуан Давид си обещават, че ако нещо се случи с тях, да кажат на другия. Муриел го моли също да й пише съобщения от време на време и да не я забравя. Той й казва, че е невъзможно да я забрави.

Хуан иска да знае защо Ерик и Леон споделят всичко с Оскар, а не с него. Леон казва на баща си, че всичко е заради доверието. А той им няма доверие.

Ерик и Леон казват на Хуан, че искат да отидат при Нино заради Габи. Хуан предлага да отидат тримата, но Ерик го моли този път да им се довери, а следващия път да отидат заедно.

Гюнтер предупреждава Муриел, че Хуан Давид може да й донесе опасност, която не подозира.

Оскар споделя с Химена за преследвача на Габи. Рейес иска да каже на полицията, за да я защити.

Хуан сънува кошмар, в който вижда Норма и Албин в леглото.

Ерик и Леон молят Габи да се обади на Нино, за да го предупреди, че преди обяд ще са при него. Трябва да говорят спешно.

Норма споделя с Хуан Давид, че баща му се държи странно напоследък.

Оскар отива да вземе Габи от дома й и да я придружи до университета.

Сарита и Андрес го намират за странно. Сарита пита Оскар дали става нещо, а Оскар казва, че само иска да се грижи за своите хора.

Хуан Давид споделя с майка си, че зад намеренията на Ерик и Леон да помогнат на Нино и семейството му се крие нещо друго.

Прислужницата предава на Росарио карта, която е била забравена в колата на Муриел.

Росарио вижда, че е на Хуан Давид.

Снимков материал: Скрийншоти от Youtube канал „Telemundo“
Превод и адаптация: Telenovellas News

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?