Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Домашният пилинг против бръчки на Гюлсерен от „Твоят мой живот”
Домашният пилинг против бръчки на Гюлсерен от „Твоят мой живот”

Домашният пилинг против бръчки на Гюлсерен от „Твоят мой живот”

Нургюл Йешилчай от сериала „Твоят мой живот“ е сред най- красивите актриси в турските сериали. 46-годишната звезда слага в малкия си джоб много по-млади колежки със свежата си и добре поддържана външност.

Йешилчай признава, че се старае да води много здравословен начин на живот, както и да тренира редовно, за да се поддържа. В грижите за лицето си турската актриса обаче е категорична, че не ползва скъпа и модерна козметика, а само бабини рецепти.

Нейната тайна за изпъната, подхранена и гладка кожа на лицето и шията е съвсем проста: смес от 1 ч. л. сода и сока на един лимон, с която се прави пилинг. Терапията актрисата нанасяла на лицето си минимум веднъж седмично, а понякога и по два пъти. Обтривала добре кожата и престоявала около 15 минути, след което я отмивала с хладка вода.

Нургюл Йешилчай неведнъж е печелила призове за красота в южната ни съседка. Тя става популярна у нас още през 2010 г. с ролята си в сериала „Любов и наказание”. После затвърждава славата си с участие в хитовите продукции „Имението с лозите“ и „Вярна на себе си“, но абсолютен фурор прави с ролята на Гюлсерен в „Твоят мой живот“.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?