Те двамата са пример за двойка, за любов, за сплотеност и щастие, но истината е, че невинаги е било така.

Дони и Нети са преминали през много неща заедно, включително и през много болка. Особено Нети, която цели 11 години била подложена на нечуван тормоз от мъжа си. И това разкритие направи самият Дони, колкото и да му е трудно.

Добрин Векилов се „изповяда“ един вид и го направи в ефир. Той разказа, че навремето, когато с Нети са нямали деца дълго време и всички са смятали, че проблемът е в нея, истината била друга.

„Истината бе, че аз не исках да имам дете от нея. Просто не исках да имам никакви деца, от когото и да било. И това дълго време беше твърдото ми и непоклатимо решение, макар да знаех и да виждах какво причинявам с него на жената, която ме обича от душа. Всички вярваха, че Нети има трудности със зачеването, но трудността беше в мен. Заради проблеми в семейството ми, бях решил, че не искам деца“, призна шокиращо Дони.

Той сподели, че сега няма по-щастлив мъж от него с дъщеря му, както и че никога няма да успее да се издължи на Нети, която наранил жестоко и която си изплакала очите заради него през тези 11 години.

В крайна сметка обаче тя и любовта й се оказали по-силни и успели да пречупят ината на Векилов.

Източник: Crimesbg.com