Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Дони: Можех да съм от хората, повлечени в морето
Дони: Можех да съм от хората повлечени в морето

Дони: Можех да съм от хората, повлечени в морето

Поп певецът Дони се е разминал на косъм по време на апокалиптичното наводнение по Южното Черноморие. Двамата с половинката му Нети имат къща във Варвара, селото след Царево, и прекарват по цяло лято в района.

„Не можах да закрия Аполония в Созопол, защото бях от тези, които останахме зад мостовете. Направих три опита да стигна. После се отказах и по-добре, че стана така. Сега можеше да съм сред тези хора, които морето повлече и са някъде в небитието“, споделя изпълнителят на „Този филм“ в студиото на „Тази неделя“ по Би Ти Ви.

Вижте как Дони остаря през годините: от секссимвол до йога

Вижте как Нети прави йога на плажа

Дони и Нети чуват гръмотевиците още вечерта, преди голямото наводнение, но не обръщат особено внимание. На следващият ден, въпреки обилните валежи, Дони опитва да стигне до Созопол, за да закрият Празниците на изкуствата с група „Фондацията“.

„Видях, че няма да се получи. Започнах да търся заобиколни пътища. И това не беше възможно. Между тези събития написах на „Фондацията“ кой какво да поеме от моите неща. За първи път ми се случва да не стигна до концерт, който сам съм организирал“, казва музикантът и допълва:

„Природата беше основен компонент за това бедствие. Хората много бързо се организираха – власти, полиция и доброволци, на които трябва да свалим шапки.“

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?