Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Достойната история за две момчета, които дариха кола на семейство с болно дете! СНИМКИ
Достойната история за две момчета които дариха кола на семейство с болно дете! СНИМКИ

Достойната история за две момчета, които дариха кола на семейство с болно дете! СНИМКИ

За броени дни се набави така необходимата кола за семейството на момче в неравностойно положение. Колата е дарена от две момчета, които са пожелали анонимност.

Така вече родителите на Ники от Равда ще могат да го превозват заедно с инвалидната количка. Ники е с диагноза Прогресивна мускулна дистрофия тип Дюшен, която се влошава всеки ден.

Става ясно, че са събрани и допълнителни средства от добри хора. С тях ще купи и апарат за дишане със скъпоструващи консумативи.

„Само за два дни благодарение на всички вас, хиляди споделяния и огромна доза съпричастност от напълно непознати хора.

Това е Ники до новия автомобил, дарен от две момчета, които желаят да останат анонимни. Парите, които семейството беше отделило за закупуване на автомобил са ги внесли в сметката, в която заедно с даренията към днешна дата има 14 500лв. Още 1 800лв. има събрани във фризьорски салон в Равда.

Още съвсем малко остава да се съберат достатъчно средства, за да се закупи апарат за дишане на момчето 17 500лв. и допълнителен уред към него за проследяване състоянието му от лекар на стойност 2 500лв.

Разбира се след като бъдат закупени, ще качим фактурите, за да има пълна отчетност на дарените средства. Това е най-мащабната дарителска кампания, която се е случвала досега в групата и за това имате заслуга всички вие ЧОВЕЦИ С ГОЛЕМИ СЪРЦА!,“ написа Николай Николаев/Шофьори/Несебър/.

източник: mozache.com

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?