Home » БЪЛГАРИЯ » Доц. Папазова описва механизмите, по които витамин В17 убива раковите клетки
Доц. Папазова описва механизмите по които витамин В17 убива раковите клетки

Доц. Папазова описва механизмите, по които витамин В17 убива раковите клетки

Витамин B17 (Амигдалин или леатрил) – състои се от захари, бензоалдехид и цианид. Витамин В17 убива рака – принцип на действие. Масло от кайсиеви ядки – лесна антиракова профилактика.

Други ползи от приема на маслото от кайсиеви ядки.

Витамин В17 под формата на хранителна добавка – лесен и удобен начин, посредством капсули, които се приемат преди хранене с вода.

Пред камерата на „Списание 8“ гостува доц. Мария Папазова, която говори за витамин В17 и неговите ползи в борбата с рака.

В България за ползите от витамин В17 започнаха да говорят онкопациентите в последен стадий, коментира доц. Папазова. Уникалното на витамин В17 е именно неговия антитуморен ефект.

витамин В17Доц. Папазова витамин В17

Витамин В17 се съдържа в маслото от кайсиеви ядки, което може да се използва като профилактика.

В молекулата на витамин В17 се съдържат захари, бензоалдехид и цианид. Цианидът е вещество, което може да се свърва с определени ензими на раковите клетки, като ги убива.

Когато човек приема кайсиево масло, витамин В17 преминава свободно в тялото, разминавайки се с нормалните клетки и достига до раковите, обяснява доц. д-р Папазова.

Употребата на маслото от кайсиеви ядки е лесна антиракова профилактика. Други плюсове от приема му са положителното влияние върху клетките, стабилизирането на клетъчните мембрани, подобряването на белодробната лигавица и колагеновата синтеза, повишаването на имунната активност на организма и блокирането на асматичните пристъпи при лечението на астма.

В България най-разпространеният витамин В17, под формата на хранителна добавка, е B17 Complex, който се приема по един изключително лесен начин – по 1 до 2 капсули дневно, преди хранене само с вода.

Повече информация за витамин B17 Complex можете да получите на тел. 0885 49 20 82, 0877 90 45 79

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?