Home » КЛЮКАРНИК » Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник!
Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник!

Дъно! Майката на нарязаната Дебора мърсува с татуиран бияч. Девойката живеела сама с майчиния си любовник!

“От лош корен – лоша издънка” са казали старите хора, а по-дълбок и лишен от емоции поглед към семейната среда на жестоко обезобразената Дебора от Стара Загора показва, че “светлият пример” на други две заралийки – Мара Отварачката и майка й – Кака Даци, е намерил плодородна почва в града под липите.

С цялото ни съчувствие към жертвата и искрено отвращение към отрепката, която я наряза като животно, не можем да останем равнодушни за начина, по който е отглеждана тази красива млада душа. Защото раните й са нанесени точно от хората, дали й живот. За това е крещяла девойката в социалните мрежи, скрийншотове от които Ви представяме сега.

Всъщност думата “девойка” я използваме само от благоприличие, защото стана ясно, че Дебора е водила активен и разюздан полов живот от най-ранна възраст. Живяла е с женен мъж (който после я наръгва и остригва), бръмчала е по дискотеките, гологъзила се е онлайн, подражавайки на парясницата, която я е родила. А най-вероятно е продавала тялото си за дребни пари на местни сводници. Накратко – от дете тя е ставала свидетел на полова разпуснатост под собствения си покрив, и е приемала това за норма и пример в живота.

Покрай всеобщото състрадание, в мрежата изплува снимка на майката на момичето – Ивелина Михайлова, възседнала в поза “ездачка” видимо по-млад, обилно татуиран и мутренски остриган левент, чиято визия повтаря едно към едно образа на гавазина, посегнал на дъщеря й. И ако един фото кадър сам по себе си не може да е основание за изводи и обобщения, ще извадим тежката артилерия!

wДЕБОРА Е ЖИВЯЛА САМА , ПОД ЕДИН ПОКРИВ С ЛЮБОВНИКА НА МАЙКА СИ!!! Едрият шрифт не е визуална приумица на редакцията, а начин да изкрещим, че историята смърди. Малката красавица наистина е жертва на домашно насилие, но то е започнало в момента, когато родителката й я е изгонила в квартирата на един от тъпкачите си. Без извинение! Говорим за ученичка, която по закон следва да бъде под грижите на родната си майка.

Докато социалните отнемат децата на бедни, но достойни родители, отглеждащи децата си гордо в нищета, в Стара Загора, под благия поглед на институциите, се е въртял истински бардак. Една застаряла никаквица е пускала родното си дете на съмнителни типове, пращала я е в къщите им и е нехаела кой от тях какво върши с тялото и психиката й!

В потвърждение на думите ни идва и удобно пропуснатият факт, че майката на Дебора е крила обезобразяването й 40 дни! 40 дни момичето е агонизирало в анонимност, а майката се е скатавала, незнайно защо. Дали е знаела, че вината за касапницата е лично нейна? Или организираната престъпна старозагорска група й е обещавала да купи мълчанието й? Оставаме на разследващите органи да изяснят.

До тогава ще Ви цитираме кратки извадки от профила на Дебора в тик-ток, от които се вижда в каква отровна среда е живяла младата жена:

“Не се опитвай да нараниш момиче, което баща й я е наранил ПЪРВИ”;

“Аз съм сервитьорка и най-много да му се изплюя в кафето”;

“Аз му вземам тениските, а той – способността ми да ходя на следващия ден”;

“Ти не можеш да контролираш кого да обичаш”;

“Най-хубавите неща те правят дебела, пияна и бременна”;

“Обичам обсебващите” (типове);

“Какъв конец да си вържа за да не си падам по боклуци?”;

“Не мило, не си наркоман, само дето не изпуши райграса по парковете”;

“Написала му, че обича да я дърпат за косата, за това отидох да й направя кефа”;

Оставяме написаното без коментар, в очакване МВР, прокуратура и съд да разбутат смърдящия бардак не само в дома на Дебора, но и на хилядите малолетни проститутки, експлоатирани от собствените си семейства.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?