Александра Сърчаджиева е само на 40 г., а е преживяла повече болка, отколкото някои до дълбоки старини. Тя загуби двамата души, на които най-много разчиташе, но сега нейна опора е дъщеря й София.

Отношенията и с детето са минали през катаклизми. Най-големият трус между майка и дъщеря е дошъл веднага след смъртта на Иван Ласкин.

Консултирах се с психолог, за да ме посъветва как да кажа на София, че баща й вече го няма. Каза ми да го направя директно и веднага, защото ще научи от медиите.

Когато го направих, бях поканила приятелки вкъщи, за да мине по-безболезнено, но не се получи така. София се ядоса и ми извика „Ти си най-гадната майка на света“. После си събра багажа в една раница и искаше да се изнесе, макар че нямаше къде да отиде, тя има само мен на този свят.“, разкри самата Алекс неотдавна в ефир.

Актрисата и някогашна водеща на „Биг Брадър“ няма братя и сестри, а на родителите си вече не може да разчита. Пепа Николова почина преди 17 години, а баща й Йосиф е жив и здрав, но никога не е бил баща за Алекс, камо ли да бъде дядо за нейното дете.

Алекс си избра мъж, който е с цели 13 години по-голям от нея именно заради липсата на баща в живота си. От Иван Ласкин търсеше закрила и подкрепа, докато и той не си отиде от този свят преди почти 5 години.

Сърчаджиева продължава да се бори с живота сама и е решена да отгледа достойно дъщеря си, която вече е на 13 г. Актрисата обаче е категорична, че времето не лекува болката от загубата на любим човек, а просто се научаваш да живееш с нея.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com