Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Дъщерята на Бойко с таен юбилей (Снимки)
Дъщерята на Бойко с таен юбилей (Снимки)

Дъщерята на Бойко с таен юбилей (Снимки)

Кръгла годишнина на 5 март отбелязва единствената дъщеря на Бойко Борисов. Венета има юбилеен 40-и рожден ден, но според народните вярвания и традиции именно той не се празнува.

Суеверието гласи, че на четиридесетата си годишнина човек не бива да вдига пищни тържества и веселби, защото ще му донесат лоша поличба. Мнозина обаче отричат подобни вярвания и не се съобразяват с тях.

В последните години дъщерята на лидера на ГЕРБ предпочита да посреща всички празници, потопена в домашен уют със своето семейство. Бляскавите партита в елитни заведения с тълпи от гости никога не са били присъщи за нея, дори преди да стане майка.

Венета и половинката ѝ Иван са горди родители на три деца. Първородният им син Бойко-младши, който този януари стана на 7, по-малкото му братче Иван, което през юли ще навърши 5 годинки, и най-новото попълнение във фамилията – малката Виктория. Тя се появи на бял свят на 3 ноември миналата година и е само на 4 месеца.

Докато Венета е единствено дете на родителите си Бойко и Стела, нейната мечта била да има много наследници. Лидерът на ГЕРБ не крие щастието, че е дядо на цели три внучета, които го зареждат с позитивни емоции и са неговата голяма слабост.

Дъщерята му Венета се ражда през 1983 г., когато той е едва на 23 години. Тогава с бившата му вече съпруга Стела решават да я кръстят на неговата майка. Щерката на Борисов е зодия Риби – знак, чиито представители са грижовни, духовни, ученолюбиви и миролюбиви личности.

Борисов и единствената му съпруга Стела се запознават като младежи и бързо сключват брак. По стечение на обстоятелствата обаче след време двамата решават да се разделят и всеки да поеме по своя път. И до днес помежду им цари уважение, а Стела Костова, която е лекар по професия, подкрепя бившия си съпруг и политиките му от далечна Америка.

Всяка година на рождения ден на дъщеря им лекарката отправя прочувствени слова и пожелания към нея. Д-р Костова не крие, че Венета и внуците ѝ ѝ липсват, защото ги вижда на живо по веднъж, най-много два пъти годишно. Като студентка Венета живееше при майка си в Щатите, където завърши трите си висши образования.

Динамичният американски живот и натоварената работа в щатските корпорации я върнаха обратно към спокойствието в родината, за да създадат с любимия ѝ Иван семейство. Откакто е в България, Венета продължава да живее в Банкя и е напълно отдадена на децата, съпруга и близките си.
Венета с майка си д-р Стела Костова

 

Борисов с дъщеря си Венета и първородния си внук Бойко в дома си в Банкя

Твоят коментар

About Натали Славчева

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*