Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Дъщерята на Радев във връзка със скандална актриса (Снимки)
Дъщерята на Радев във връзка със скандална актриса (Снимки)

Дъщерята на Радев във връзка със скандална актриса (Снимки)

Наесен дъщерята на президента Румен Радев ще дебютира за пръв път на театралната сцена, научи „Ретро“.

Дарина Радева, която преди дни завърши успешно трети курс от следването си в НАТФИЗ, досега е играла единствено в университетския театър. Лятото ѝ обаче няма да бъде изпълнено с морски забавления, а с работа, защото е започнала репетиции по нова постановка още на 17 юни.

Оказва се, че скандалната актриса Касиел Ноа Ашер, чието истинско име е Десислава Спасова, а напоследък се представя в театралните среди като Настася Филиповна, е взела под крилото си президентската наследничка. Авангардната Касиел, прочула се навремето с ролята си в постановката „Дон Жуан в ада“ на режисьора Иван Станев, в която играеше чисто гола и се облекчаваше по малка нужда пред публиката, сега ще режисира Дарина Радева в нов спектакъл. За това се похвали самата тя.

Пиесата, в която щерката на президента ще има главна роля, е със заглавие „Живот по време на Апокалипсис“ по текстове на Юкио Мишима. Все още не е ясно къде ще бъде премиерата, но Касиел обявява, че ще се състои през идния септември. В актьорския състав освен Дарина Радева влизат още млади театрални надежди – Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Паоло Лалев, Яра Ходкевич. Проектът се осъществява благодарение на спечелена скромна субсидия от Министерството на културата, казва още Касиел.

Касиел Ноа Ашер 

Скандалната актриса и режисьорка харесала Дарина Радева още след като в началото на годината гръмна новина, че тя ще играе в новия исторически филм на Максим Генчев. В лентата „1349-о лето господне“, посветена на живота на цар Иван Александър, дъщерята на държавния глава трябваше да влезе в ролята на царица Сара – Теодора. Тъй като филмът на Генчев бе спечелил субсидия от БНТ, около проекта се разрази скандал, а Корнелия Нинова дори обвини президента в конфликт на интереси, щом щерка му щяла да има роля в продукция, финансирана с държавни пари. Така филмът се осуети, а по съвет на баща си Дарина се отказа от съвместната работа с Генчев.

Първата ѝ постановка на театралната сцена като професионална актриса обаче очевидно отново ще бъде съпътствана от скандали. Първо, заради ексцентричната режисьорка Касиел Ноа Ашер, с която дъщерята на президента ще работи, и второ, заради финансирането от Министерството на културата, с което на Дарина ще ѝ бъде заплатен хонорар за труда.

Касиел е известна със скандалия си образ 

Скандалната Касиел си спечелила благоразположението на Радева след коментар в нейна защита покрай конфликта с Максим Генчев. „Тъй като вече става непоносима масовата лошотия, ще кажа няколко думи за нашата бъдеща колежка Дарина Радева! Момичето е много интересна актриса, макар и още в трети курс! Няма никакво значение на кого е дъщеря. Има талант. Отвратително е, че този бездарен хистерик Генчев използва името ѝ и така я превръща в център на злобно, нездравословно внимание… Аз съм гледала Дарина. Харесвам я и смятам, че ако има късмет да работи със стойностни режисьори, ще постигне много в нашата трудна професия. А също така харесвам и бъдещите ни колеги в класа на Пенко Господинов. Страхотен клас! Заслужава си да ги видите! Това от мен“, написа тогава във фейсбук профила си Касиел.

Припомняме, че през 2015 г. в ефира на предаването „Търси се“ по Би Ти Ви родената с името Десислава Спасова актриса и режисьор направи скандални откровения, че е употребявала наркотици, а от зависимостта ѝ я е спасил нейният колега Александър Сано. „Този човек в едно пропадане преди години, когато започнах да вземам кокаин, той ме спаси. Имах един период от 6 месеца – скорпионско пропадане. Бях почнала да пия. Това е 2004 г.“, сподели тогава тя и уточни, че консумирала по около 250 грама водка всеки ден по времето, когато синът ѝ бил малък. Със Сано се познавали от ресторант, в който той работел, доста преди да стане известен.

В деня на прошката двамата се разхождали в парка и въпреки студа седнали на една пейка. Касиел заспала, а Сано не посмял да помръдне часове наред, защото тя дремела на рамото му. След това тя предложила да отидат да пийнат някъде. Той ѝ разказал, че иска да работят заедно, защото точно заради нея решил да се занимава с театър. Но ѝ поставил условие или да спре да пие, или да не се виждат повече. Именно така ѝ помогнал да пребори зависимостите си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?