Home » КЛЮКАРНИК » Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова
Щерката на Цветанов се събира със сина на Корнелия

Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

Трансферът не бил романтичен, а професионален, научи ko4.

Щерката на Цветан Цветанов Гергана е решила да напусне благата си длъжност като младши анализатор към Световната банка във Вашингтон. Вечно усмихнатата мома от година и половина работи със завиден успех в институцията на Кристалина Георгиева, но е решила да се откаже от кариерата си там, за да отиде при… сина на Корнелия Нинова.

Разбира се, не става въпрос за романтичен трансфер, а за професионален. Гергана е получила няколко оферти от частния сектор с възнаграждение, многократно надвишаващо сегашната й заплата в СБ. За своята длъжност тя получава около $4500 на месец, докато големите финансови компании й предлагат суми между $15 и $30 000.

Младата дама се е ориентирала към офертата на пазарния лидер „Голдман Сакс”. По ирония на съдбата от три години в компанията се труди единственият наследник на най-върлата политическа противничка на татко й – Корнелия Нинова. Рафаел минава за един от най-талантливите млади специалисти в централата в Ню Йорк. Дали отношенията между родителите им ще хвърлят своята сянка върху младите, предстои да установим.

Гергана Цветанова е възпитаничка на университета Бат в Югозападна Англия. Там тя завърши бакалавър в специалността „Политика и международни отношения“. Баща ѝ отрича да ѝ е съдействал по какъвто и да било начин за поста в Световната банка, който Гергана си заслужила с уменията и упоритостта си.

Щерката на Цветанов се събира със сина на Корнелия

Гергана завърши университета в Бат


Щерката на Цветанов се събира със сина на Корнелия

Дипломирането на Рафаел

.standartnews.com

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?