Горещи новини

Д-р Гайдурков: Чай с конфитюр убива вирусите!

Д-р Гайдурков: Чай с конфитюр убива вирусите!

Експертът по диетично хранене д-р Георги Гайдурков е ученик на Лидия Ковачева. Нутриционистът лекува само с промяна в начина на хранене. Д-р Георги Гайдурков е завършил медицина, специализирал е нутрициология.

Завършил е и магистратура по психология. Работил е в неотложно звено и бъбречно отделение към МБАЛ „Христо Ботев“ – Враца, и 12 години в Центъра по хемодиализа към МБАЛ „Св. Анна“ – София. За себе си казва: „Аз не съм лечител. Това, което практикувам, е строга научна медицина.“

В сезона на вирусите и гриповете той даде полезен съвет пред своите фейсбук последователи как да се опазим от инфекциите.

„В нашия организъм има от 2 до 5 кг бактерии. Това са нашите вътрешни жители, които се грижат за нашето здраве. 90% от имунитета на човек е в корема или стомаха. Ако слабото място са дробовете, вирусът там отива. Ако е коремът, той се спуска в корема. Има случаи, където поразява ушите. Просто слабото място е там.

И тук идва важният въпрос: какво правим?

Сега ще напиша нещо, което повечето от вас няма да разберат. Пием чай с конфитюр! Както преди по време на грипа. Ползваме бабините тайни. Не се паникьосвайте! В никакъв случай! Когато се включи паниката, автоматично се изключва мозъкът“, съветва д-р Гайдурков.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Д-р Гайдурков: Чай с конфитюр убива вирусите!"

Какво мислите?