Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Д-р Матю Ноулс, баща на Бионсе: Азис е като дъщеря ми!
Д-р Матю Ноулс баща на Бионсе: Азис е като дъщеря ми!

Д-р Матю Ноулс, баща на Бионсе: Азис е като дъщеря ми!

Вашата звезда Азис е като моята дъщеря Бионсе.

Той създава нова ера с неговата смелост да се превъплъщава и да обединява всички хора на планетата – не само хората от ЛГБТ, но и различните раси. Именно това направи моята дъщеря с един от първите си концерти. Това каза д-р Матю Ноулс, бащата на великите изпълнителки Бийонсе и Соланж, който бе у нас като специален гост на международната музикална конференция „SoAlive“, която се проведе в София през уикенда, пише „България днес“.

Татко Ноулс похвали български изпълнители, с които се запознал у нас, както и попфолк краля ни, който в някои от парчетата си във видеата имал дори повече гледания от дъщеря му Бийонсе.

„В тази индустрия трябва да се работи всеки един ден, без почивка. По-лесно е, когато си индивидуален изпълнител, по-трудно, като си в група. Отнема поне 6 години, за да почне нещо да се получава. Споделянето е много важно.

Освен това не е хубаво, когато една група е четно число, защото винаги ще има спорове. Ако е нечетно, ще е по-лесно – ще има мнозинство, а то ще печели в споровете“, обясни д-р Ноулс собствената си „експертиза“, както я нарече.

„Трябва да се изстиска най-доброто от всеки, но това да се случва от „главата на племето“ – човекът, който ще отговаря за успехите и неуспехите. Този човек трябва да дърпа, да изпъква и да води групата до върха на планината“, обяснява успеха на триото „Дестънис Чайлд“.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?