Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Д-р Неделя Щонова: Не съм стъпвала при козметик, мажа се само с мед и зехтин против бръчки!
Д-р Неделя Щонова: Не съм стъпвала при козметик мажа се само с мед и зехтин против бръчки!

Д-р Неделя Щонова: Не съм стъпвала при козметик, мажа се само с мед и зехтин против бръчки!

Атрактивната д-р Неделя Щонова опроверга слуховете, че си е правила пластични операции, и сподели на какво действително дължи сияйния вид на кожата си и стройната си осанка.

Тя разкри, че разкрасителните интервенции са далеч от нея и че се грижи за външността си, залагайки на съвсем различни прийоми. Лекарката с лице на 20-годишно момиче, която тази година ще навърши 49, споделя, че дължи всичко по себе си единствено на самодисциплина и полезни навици.

„Нещата, свързани със силикон, корекции, хирургично премоделиране на лице, филъри, изкуствени мигли, ме притесняват. Винаги ясно съм изразявала несъгласието си с пластичната хирургия. Не бих прибягнала до услугите на пластичен хирург. Изпитвам силна болка и дори се възмущавам при вида на красиви лица, натъпкани с набухватели.

Защо да се лъжем? Кого да лъжем? Мисля, че след пластични промени човек губи своята автентичност“, категорична е доктор Щонова.

Редовният спорт, здравословното хранене и някои правила, към които се придържа стриктно от години, са единствените ѝ помощници в борбата със стареенето. „Плувам два дни в седмицата поне по 90 минути. Правя йога всеки ден. Ползвам стълбите, а не асансьора. Медитирам. Прощавам“, разкрива рецептата си за младост Неделя.

„Никога не съм стъпвала на козметик, нямам време за това. Ставам рано – в 6 часа, пия зелен чай. Винаги се обливам с ледена вода, когато вземам душ, спя на хладно, най-много на 20 градуса“, казва тя. Д-р Щонова не е фен и на скъпата козметика.

Вместо това залага на домашните продукти от кухненското шкафче.

„Предпочитам да мажа лицето си с чист зехтин и мед, вместо да дам 500 лв. за минерални и целебни вещества, извлечени от термални извори, поместени в специален флакон със сребърно покритие. По-добре да ги дам за добра храна и уроци по плуване на дъщеря ми“, подчертава синеоката тв водеща.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?