Горещи новини

Д-р Тодоров, който 3 часа ши красивата Дебора: Стискаше в ръка орязаната си косичка, подобен ужас не съм виждал

Д-р Тодоров който 3 часа ши красивата Дебора: Стискаше в ръка орязаната си косичка подобен ужас не съм виждал

„Много години съм в тази професия, но подобен ужас не бях виждал. Аз не мога да го забравя, какво остава за това клето младо момиче?!“, призна д-р Петров – лекарят, който е бил на смяна в спешното в Стара Загора през фаталната вечер, в която извергът Георги Георгиев нарязва бившата си приятелка Дебора.

18-годишната девойка пристига в неадекватно състояние и пълен шок като стиска в ръка орязаната си коса. Така отишла и при съседката си да търпи помощ.

„Носела си е косата в ръката, няма спомени за нищо конкретно, изпаднала е в ступор. Така ми разказа самата тя, но и с мен не беше напълно контактна. Постоянно ме питаше ще умре ли, плачеше“, разказва за ужаса лекарят.

Д-р Петров е шил 400-те разреза по момичето повече от три часа като веднъж или два пъти си е взел кратка почивка, за да отдъхнат и да започне пак. Разрезите били много дълбоки и с еднаква дълбочина, което е доказателство, че са правени с изключително остро острие, подобно на скалпел.

Дебора била толкова зле, че не можела дори да каже със сигурност дали това й е причинено от един, или от двама души.

„Тя ще се оправи, физически ще се оправи по-бързо, отколкото ще й трябва за психическото възстановяване. То ще е по-тежкият и труден процес и трябва да се работи с изключително добри експерти“, казва медикът.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Д-р Тодоров, който 3 часа ши красивата Дебора: Стискаше в ръка орязаната си косичка, подобен ужас не съм виждал"

Какво мислите?