Home » БЪЛГАРИЯ » „Един за друг“ спечели състезанието за зрители със „Сървайвър“
"Един за друг" спечели състезанието за зрители със "Сървайвър"

„Един за друг“ спечели състезанието за зрители със „Сървайвър“

Изключително позитивно начало в новия сезон на романтичното риалити „Един за друг“.

Още с първите епизоди настроението се качи, не без намесата на Краси Радков. Актьорът веднага надуши талантливия самороден талант Иван и с негова помощ измислиха редица изненади на влизащите ошашавени двойки.

Страхотен сезон се очертава! Всеки път си мисля, че край – това ще е най-добрия сезон – и следващата година пак се надскачате! Страхотни участници, страхотни водещи! Отдавна не се бях смяла така! Благодаря много! ❤️

Сезона е най-забавният от всичките до сега. Двойките са далеч по-подходящи от предните. Всяка двойка има нещо положително. Коя по-малко, коя повече, но го има. Не знам защо всички не спират да мрънкат и оплюват всичко и всички. Ако не ви харесва сменете канала, лесно е!

Страхотен подбор! Много силен старт – още ме боли корема от смях! ???❤️

Голяма забава е този сезон?Дано и до самия край е толкова свежо и забавно! Днес ме заболя коремът от толкова смях ???

Много се забавляваха участниците и дори комик като Краси Радков сподели, че това е от редките случаи, когато някой друг забавлява него. Присъствието му във формата привлече зрители и май състезанието със „Сървайвър“, който върви на гърба на „Един за друг“ е вече спечелено, като се има предвид колко разочаровани зрители имаше от първи епизод и най-вече водещия Джаферович.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?