Home » ЗА ДАМИТЕ » Един поглед към ръцете на човек е достатъчен, за да прочете характера му като отворена книга.
Един поглед към ръцете на човек е достатъчен за да прочете характера му като отворена книга.

Един поглед към ръцете на човек е достатъчен, за да прочете характера му като отворена книга.

Има много тестове, които определят типа личност. Но всички те обикновено изискват отговори на много въпроси.

И как да разберете за възможностите, талантите, отношението към живота, работата, семейството, силните и слабите страни на събеседника, без да го притеснявате с въпроси? Невъзможен? Колкото е възможно и дори без магически кристал! В крайна сметка формата на ръцете на човек може да каже много.

ФОРМА НА ЧОВЕШКА РЪКА

Безименният пръст е по-дълъг от показалеца

Такива хора охотно влизат в контакт с другите и лесно намират общ език с тях поради естествената си деликатност.

Общителността им помага да се държат спокойно във всяка ситуация. Следователно, както в тясна компания, така и в голям екип, те често се превръщат в безспорни лидери.

Безименният пръст е по-къс от показалеца

Тези с къси безименни пръсти често са интровертни. Те наистина не харесват тълпи от хора, предпочитат самотата и тишината. Индивидуалисти, тези хора все пак знаят как да се забавляват и да се наслаждават на общуването. Но само в комфортна среда.

Твърди се, че жените с показалец по-дълъг от безименния са по-склонни към изневяра от другите и са по-популярни сред мъжете. И това не са празни приказки.

Биолози от Оксфорд публикуваха проучване , според което това се дължи на повишеното производство на хормона естроген.

Безименният и показалецът са с еднаква дължина

Хората с подобна структура на пръстите се отличават с рядко миролюбие. Характеризират се с дисциплина, организираност и желание за ред. По своята същност тези истински пацифисти са много мили, но е по-добре да не ги ядосвате. Всъщност, както знаете, в тих басейн се срещат дяволи.

Форма на дланта

Тези с квадратна длан обичат прецизността във всичко и обикновено предпочитат да правят неща, където има ясни инструкции. Имат силна воля и са трудни за манипулиране отвън.

Тясна и удължена длан показва, че човек има крехка психическа организация и лесно изпада в депресия.

Удължена длан с къси пръсти показва хора с огромен запас от енергия, неудържими страсти и силно его. Те също така често се отличават с изключителната си прямота и липса на такт.

Твоят коментар

About Admin Ko4

Какво мислите?