Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ексклузивно в КОЧ! Извергът Северин проговори и вбеси всички с наглите си думи!
Извергът Северин проговори

Ексклузивно в КОЧ! Извергът Северин проговори и вбеси всички с наглите си думи!

Северин Красимиров, който бе задържан в Германия по подозрение, че е изнасилил и убил журналистката Виктория Маринова в Русе, е признал частично вината си.

Това съобщи прокурор Бернд Колкмайер от прокуратурата в град Целе, където се намира арестантът.

Пред германския съд Северин твърди, че сутринта на 6 октомври в парк край Дунав в град Русе, под влиянието на алкохол и наркотици, се е скарал с непозната за него млада жена, ударил я е силно в лицето и я е блъснал в храстите. Той отрича да я е изнасилвал. Не е възнамерявал и убийството ѝ, цитира още прокуратурата твърденията на Северин.

„Въз основа на показанията му няма основание да се смята, че има политически мотив в убийството“, заяви още германската прокуратура. Днес прокуратурата е наредила екстрадицията на Северин Красимиров. Тя очакваше последните документи от България за това, сред които и писмо, че затворите ни отговарят на минималните европейски стандарти.

Северин се е съгласил на опростена процедура по пращането му в България, което означава, че той ще бъде качен на самолета до дни.

Крайният срок в такъв случай е 10 дни. Сега се очаква България да прати полицаи за извеждането му и с първия възможен полет на “България еър“ той ще бъде прибран в България, предаде БНР. В същото време, от немска страна са поискали да разберат в какви условия ще лежи изверга, виновен за убийството на Виктория, като изискват да му бъде предоставена самостоятелна квартира.

От правосъдното ведомство веднага са отговорили на запитването, като са обяснили, че Красимир ще бъде настанен в помещение, отговарящи на европейските стандарти – с площ 4 кв. метра и самостоятелен санитарен възел.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*