Новините на фокус
Home » ЗДРАВЕ » Елементарен ЛЕК с ЯЙЦЕ за кръвната захар – всеки, който го е пробвал не може да го нахвали!
Елементарен ЛЕК с ЯЙЦЕ за кръвната захар - всеки който го е пробвал не може да го нахвали!

Елементарен ЛЕК с ЯЙЦЕ за кръвната захар – всеки, който го е пробвал не може да го нахвали!

Ако имате предразположеност към висока кръвна захар или знаете, че начинът на живот, който водите, не е точно най-здравословният, тази смес може да ви помогне поне малко

Рецепта при диабет от народната медицина:

С две съставки ще намалите кръвната захар. Тази рецепта от народната медицина няма странични ефекти и може да бъде от голяма полза за диабетици .

В ерата на индустриално преработените храни диабетът се разпространява повече от всякога. Има един начин да си помогнете поне малко в превенцията на това заболяване, а за целта ви трябва само едно яйце и още една съставка.

Ако имате предразположеност към висока кръвна захар или знаете, че начинът на живот, който водите не е точно най-здравословният, тази смес може поне малко да ви помогне, разбира се нищо не е по-добро от редовния и здравословен живот и редовните консултации с лекар. .

Рецепта срещу диабет с варено яйце и оцет

Сварете яйцето следобед, обелете го и след това го набодете няколко пъти с вилица. След това яйцето се слага в купа и се залива с оцет (ябълков или винен) и се оставя да престои една нощ. На следващата сутрин го изяжте в комбинация с чаша топла вода.

Правете това няколко дни подред и проверявайте нивото на кръвната си захар всеки ден, за да видите промяната – трябва да забележите, че нивото на захарта ви е по-ниско от това, преди да използвате това лекарство. Разбира се, в комбинация с правилен хранителен режим и здравословен живот това ще даде пълноценен и най-добър резултат.

Иначе яйцето е добър и здравословен избор, особено за диабетици. Както знаете, ако имате висока кръвна захар , трябва да премахнете храните с висок гликемичен индекс, а яйцата са храни, чийто ГИ е нула и имат само 63 калории и дори ценни шест грама протеин.

Дори и да нямате проблем с диабета и да искате здравословна и бърза закуска, отговорът е лесен – яйце.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?