Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Емануела изпълни заканата си (Съди Цецо Андреев)
Емануела изпълни заканата си (Съди Цецо Андреев)

Емануела изпълни заканата си (Съди Цецо Андреев)

Емануела заведе дело срещу устатия гримьор, узна КОЧ.

Емануела изпълни заканата си. Поп фолк изпълнителката е завела дело срещу гримьора Цецо Андреев. Докато двамата бяха съквартиранти във „ВИП Брадър“, тя заяви, че ще го даде под съд за думите, изречени по неин адрес, пише ХотАрена, позовавайки се на „Телеграф“.

Докато бяха в риалити формата по Нова тв, Емануела и Цецо се изпокараха. И това има своите последствия. В интервю след излизането от формата поп фолк изпълнителката бе категорична, че няма да прости обидите на гримьора. „Категорично не! Дори и да ми се извини, пак не бих работила с него. Той обиди жестоко целия бранш и във всеки един момент може да скочи отново и да казва неща, които не са така. Избълва много измислици за мен“, каза поп фолк изпълнителката за „Шоу“.

Докато бяха съквартиранти в Къщата на риалити формата между Емануела и Цецо прелетяха хиляди словесни обиди. Той я нарече „селянка“ и я обвини, че е развела хиляди мъже. Поп фолк изпълнителката от своя страна нарече Цецо „наркоман“.

След излизането си обаче Емануела отрече да е наричала гримьора така и каза още, че не знае той да има проблеми със забранените вещества. „Не знам… Не говорех за него в случая, а че хората като цяло имаме някакви зависимости. Аз имам към цигарите, а той също. Не съм го виждала да се дрогира, а това какво се говори – той си знае…“, заяви певицата.

След излизането си от „ВИП Брадър“ Цецо също говори за отношенията си с поп фолк изпълнителката. Той заяви, че очаквал края на тяхното приятелство, но не очаквал това да се случи във формата. „Бях надушил накъде отиват нещата и знаех, че краят на нашето приятелство и съвместна работа е наближил. Просто не очаквах да се случи във формата“, каза гримьорът.

„Ядосаха ме някои нейни постъпки. Можех да кажа и още повече неща, но не беше уместно пред толкова камери в Къщата“, заяви още Андреев за постъпките на Емануела в риалити формата.

Дори и след толкова много време обаче нещата между двамата не са се успокоили. Поп фолк певицата дори е решила да заведе съдебно дело срещу бившия си гримьор.

Източник: kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*