Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Емануела с нови скандални разкрития за Димитър Динев: Певицата с трогателна изповед
Емануела с нови скандални разкрития за Димитър Динев

Емануела с нови скандални разкрития за Димитър Динев: Певицата с трогателна изповед

Емануела може да загуби сина си, научи ko4.

Емануела може да загуби сина си от Димитър Динев. Наследникът на милионера Динко Динев осъди поп фолк изпълнителката на първа инстанция за родителските права върху малкия Мити. Сега над певицата е надвиснала заплахата детето й да бъде отнето.

В специално интервю Емануела разкрива какви са отношенията с бащата na второто й дете и какви мерки ще предприеме, за да запази рожбата при себе си. „Все се разправяме за родителските права. В България всичко е възможно, не бих се учудила дори, ако решат дори да ми отнемат детето. В момента то е при мен и ще обжалвам на още много инстанции, та баща му да не ми го вземе. Синът ми Мити има жива, здрава и права майка, която може да се грижи за него… На всички им беше много странно, когато съдията излезе с решение, за което направо нямам думи. Било то, видите ли, продиктувано от “ вътрешното му убеждение“.

Била съм отчуждавала детето от Митко… Та това е безумие! Синът ни е на 4 години и половина. Имаше периоди, в които баща му изобщо не се интересуваше от него. Няколко пъти не съм давала Мити на татко му, защото беше болен. Друг е въпросът, че съм го пускала извън режима, и съответно не бива да ме обвиняват, че се опитвам да отчуждавам детето. Димитър тогава заведе дело. Той просто се чуди за какво да се заяжда“, казва Емануела, пише „Уикенд“.

Доказателства

Поп фолк изпълнителката казва още, че е предоставила всички доказателства, че синът й е бил болен, когато не го е давала на бившия си, както и че му е позволявала да вижда татко си извън режима. „Тя каза, че съм се опитвала да отчуждавам сина ни, и че много съм работила… Да, много работя, ама нали трябва да си гледам децата. Плюс това на мен в крайна сметка денят ми е абсолютно свободен и прекарвам цялото си време с тях. Имам дори проблеми по тази причина с мои близки и с приятеля ми Мартин, с когото сме от две години и половина заедно. Всички знаят, че Мити за мен е на първо място“, казва поп фолк изпълнителката.

Певицата разкрива, че Мити не стои при баща, а при баба си. „Възможно е вътрешното убеждение на съдийката да е подплатено някак си… Тя, вземайки това решение, лишава детето и от майка, и от баща, защото Мити не стои при татко си, а при баба си. Димитър отива да му се порадва за 2 часа и го оставя. Иронията е, че той и в съда каза, че не може да гледа сам детето, защото работи – има ресторанти. Много бил ангажиран, особено през лятото“, разказва Емануела.

Достъп

Тя споделя също, че когато Мити е при баща си, не може да общува с него. „Друг е въпросът, че когато е при баща си, дни наред е с изключен телефон и не знам какво се случва с него. Спъва ми се всякакъв достъп. Митко ме блокира, не говори с мен, държи ме в неведение. Последният път синът ми беше болен, а аз разбрах от баба му. Сега и тя ме е блокирала, явно й е наредено. Докато Мити е там 8 дни, нямам връзка с него. Купих му телефон, който изобщо не ми се вдига“, казва изпълнителката.

Певицата разкрива също, че не е била с Димитър Динев заради парите и дори му е давала назаем. „Нищо никога не съм искала от родата му. Някакви злобари пишат, че съм се била хванала с него, защото имал пари! Пълна глупост е това, не отговаря на истината! Случвало се е даже Митко да ми иска пари назаем. Няколко пъти е идвал до вкъщи и съм му давала, а след това ми ги е връщал“, разкрива Емануела.

„Да, помагала съм му веднъж с 200 лева, втори път с 500 и трети път с 1500 лева. Иначе претендираме, че сме богати и известни…“, допълва изпълнителката.

Всичко това се отразява зле на здравословното състояние на певицата.

Според Емануела Димитър Динев е „безотговорен родител“. „Обича си сина – това не мога да го отрека. Но го приема все едно му е братче. Като родител е по-скоро безотговорен. Той много рядко гледа детето. През лятото пък да не говорим… Доста хора ми казаха, че бил по кръчмите до сутринта, а синът ни стоял с баба си, която, слава, Богу, се грижи добре за него“, казва Емануела.

Изнудване

Певицата разкрива, че ако й вземат детето, би „клекнала“ и би се молила да й го върнат. „Иска да ми вземе детето, защото тогава наистина бих клекнала и бих му се молила. Това реално си е изнудване. Истинската цел на Митко е да отида и да му падна на колене, та всички да разберат колко съм влюбена в него – което всъщност не е така. Стремежът му е да демонстрира пред всички, че не ме иска, пък аз много го обичам и направо не мога без него. Общо взето по този начин той прилича на селски бабаит, който няма смелост да се изкаже срещу някой мъж, а предпочита да се изправя срещу жени.

Колкото и да се опитвам да се разбирам с Диневи, просто не става и не става. Като цяло Митко не е лош човек, но има кофти пример за подражание и се е повлиял отрицателно“, споделя певицата.

Емануела казва още, че от една година получава издръжка на Мити, която е 250 лева на месец. „Това са единствените пари, които ми дава – никога не съм получавала повече“, казва изпълнителката, предават от hotarena.net.

kliuki.ws

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*