Home » КЛЮКАРНИК » Емилия заби всички в земята с новия си подарък от Жорж Башур! Всички колежки се пукат от завист!
Емилия заби всички в земята

Емилия заби всички в земята с новия си подарък от Жорж Башур! Всички колежки се пукат от завист!

Емилия се радва на нова придобивка. Щедростта на нейния любим Жорж Башур няма граници.

Откакто носи фамилията на своя любим, поп фолк изпълнителката се ползва с редица привилегии, присъщи на принцеса, пише pik.bg.

След като почти година Емилия обикаляше страната с Майбах и няколко модификации на Мерцедес, съпругата на бизнесмена Жорж Башур вече джитка из страната с последното бижу на немския концерн, казват колежки на певицата.

Те не могат да се примирят с факта, че изпълнителката на „Завинаги“ се вози с луксозна лимузина. Стойността на возилото се равнява на три двустайни апартамента в София.

Спортното возило явно е поредният армаган от нейния любим мъж Жорж Башур, за когото Емилия се омъжи на тайна сватба през лятото.

Припомняме, че само два месеца след смъртта на сина на Башур, той и поп фолк изпълнителката се врекоха във вечна вярност един на друг под претекст, че са имали нужда от нещо положително в живота си. Идеята за прибързания брак била на бизнесмена, сподели той в първото си интервю след тежката загуба пред Мон Дьо. Емилия от своя страна каза, че Башур не е искал да живее с нея без брак. Двамата отнесоха доста критики за сватбата си.

Откакто стана съпруга на бизнесмена на поп фолк изпълнителката не й липсва нищо. Освен луксозния автопарк, който е на нейно разположение, Емилия драстично промени и стила си на обличане.

Поп фолк изпълнителката вече робува на световноизвестни брандове, които не всеки може да си позволи.

Очаква се Емилия скоро са издаде й албум. Поп фолк изпълнителката не е издавала албум от далечната 2012-та година. Това било доста скъпо удоволствие, което Емилия не можела да си позволи до този момент. Сега, след като вече е г-жа Башур, тя ще може да зарадва феновете си с нов албум.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?