Home » КЛЮКАРНИК » Емилия с емоционално признание навръх рождения ден на дъщеря си – заедно ли са с Башур?
Емилия с емоционално признание навръх рождения ден на дъщеря си - заедно ли са с Башур?

Емилия с емоционално признание навръх рождения ден на дъщеря си – заедно ли са с Башур?

Поп фолк-любимката Емилия имаше прекрасен повод за празнуване този уикенд. Малката й дъщеря, Жоржина, навърши 2 годинки, а майка й сподели емоционален пост в социалните мрежи.

„Да имаш деца е най-големият дар на този свят.

Благодаря всеки ден за това! Днес Жоржина става на 2 годинки. Тя е нашето малко БИЖУ в семейството. Честит Рожден Ден!????Обичам те, мило мое кокосче!“, написа Емилия под снимка, на която я виждаме бременна с Жоржина.

Емилия бременна

Певицата обаче продължава да мълчи по въпроса дали е заедно със съпруга си Жорж Башур. Според все по-упорита мълва в светските среди любовта между двамата е угаснала и те са се разделили. Това впечатление се засили от факта, че Емилия поздрави в социалните мрежи дъщеричката си, но не спомена и дума за таткото на момиченцето – Башур.

Освен това нямаше и снимка на рожденичката, докато миналата година видяхме цяла семейна фотосесия от празника. Всъщност последната обща снимка на емилия и съпруга й е от преди близо половин година…

Припомняме, че Емилия има и две по-големи дечица от връзката й с бизнесмена Коко Динев – Мира и Иван.

Съпругът на певицата – Жорж, искал да кръстят дъщеричката им също Емилия – така се казва и майка му. Двамата все пак решават, че три жени с едно и също име ще бъде малко в повече. Така идва решението Жоржина да носи името на татко си.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?