Горещи новини

Емили Тротинетката показа пачка с 10 000 евро: Това са парите за смяна на пола

Емили Тротинетката показа пачка с 10 000 евро: Това са парите за смяна на пола

Няма по-щастлива от мен на Земята, обяви популярната в България известна личност Емили Тротинетката, видя Ко4.

“В момента Аз съм най-щастливото момиче на Света!”, допълни Емили, чието истинско име все още е Даниел Йорданов.

“Вече се сдобих с необходимата сума за операцията ми за смяна на пола! – Днес получих като подарък и дарение сумата от ’10 000 Евро’ или ~20 000 лв.~ / парите са в сметка !!! / от моя много близка приятелка, която е транс-жена и се казва Габриела Занкова на 54 г. от гр. София!

Габриела е в началото на транс-прехода и се феминизира скоротечно! Очаква се до 1 година да бъде прекрасна транс-дама! Изключително съм Благодарна, че точно в този момент се намери човек с истинско сърце, който да ми помогне!

Изключително съм благодарна на Габриела Занкова, че ми помогна по-бързо да си направя операцията! Обещала съм и, че когато продам апартамента си в Плевен, аз ще и върна половината от сумата – тоест 5 000 евро!

Габриела първоначално не искаше да и връщам пари, но аз прецених, че е редно поне половината от сумата да и върна, защото се чувствам неудобно от ситуацията!”, обяви Емили Тротинетката.

“Никога не ми се е случвало приятелка да ми дава такава сума пари! Обичам те, Габриела и винаги ще бъда твоя близка приятелка! “, радва се Емили.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Емили Тротинетката показа пачка с 10 000 евро: Това са парите за смяна на пола"

Какво мислите?