Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Ергенът изгони най-позорно злобната Теодора след скандала с боя (+ ето на кое ВИП-семейство е била детегледачка):
Ергенът изгони най-позорно злобната Теодора след скандала с боя (+ ето на кое ВИП-семейство е била детегледачка):

Ергенът изгони най-позорно злобната Теодора след скандала с боя (+ ето на кое ВИП-семейство е била детегледачка):

За всички, които си мислеха, че тазгодишният „Ерген“ ще е доста по-умерен откъм простотия и скандали, още от първия епизод е станало ясно, че това изобщо няма да е така! Наглед изтънченият и фин Евгени Генчев сигурно горко съжалява за съгласието си за участие, след като е видял претендентките за сърцето си. Още няма и седмица от старта на риалитито, а вече имаме женски бой и две изгонени „моми“.

Втората участничка, която напусна романтичното шоу, очаквано се оказа Теодора.

19-годишната мома остана без роза на финала на снощния епизод. Такава получи съперничката й Мони Зенгинер, с която не се помири.

Теодора Ергенът

След малкото време, което прекара в ефир  детегледачката бе сред най-обсъжданите и критикуваните моми. Публиката не я хареса още от началото, а после Теодора показа и прекалено грубо и невъздържано поведение. След като напусна снощи Ергенът социалната мрежа избухна от одобрение за решението на Евгени, да я махне.

Ергенът арбитър

Зрителите този път са единодушни и пишат:

„Най-накрая адекватно решение в този формат!”. „Евала, справедливо постъпи Ергенът”, „Не може така да се подиграваш в очите, тя си тръгне не заради боя с Мони, а заради отношението към Пам.”, ликуват зрителите на шоуто и се чудят как може такава злобарка да се занимава с отглеждане на деца. Разбра се обаче, че Теодора се грижи за отрочетата на фалиралите милионери Гущерови.

Теодора и Мони

Те са категорични още, че тази година Евгени Генчев не е толкова заблуден като Виктор и не е толкова глупав като него и казват:

„Браво на този ерген, той е точен човек, а не като миналогодишния, който виждаше как Капитонова пред очите му разплакваше Алекс и я измъчваше и я остави до край и даже обяви рускинята за победителка.”, са само малка част от положителните коментари за шоуто.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?