Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ерген №1 шокира всички с признанието си: Умирам, искам да се върнеш!
Ерген №1 шокира всички с признанието си: Умирам искам да се върнеш!

Ерген №1 шокира всички с признанието си: Умирам, искам да се върнеш!

Виктор Стоянов имаше добър партньор в лицето на нежната и естествена Мария Тарашманова, която няма нищо общо с редиците кифльоци, които ежедневно гледаме из клубовете на Студентски.

Помним, че едва преди месец Тарашманова показа любовта си към бившия Ерген по адски мил начин и му посвети дълго романтично послание в нета. То бе по случай рождения му ден, а момичето наистина изглеждаше откровено влюбено.

Близки до нея признаха, че това е така и тя все още силно обича Виктор. Но отказала да се бори с вятърни мелници и да бъде на втори план в живота му.

Стоянов имал мания за слава, за кариера и постоянно искал да се бута в редиците на известните, докато Мария мечтаела за спокоен и щастлив живот из горите, в пътешествия и уединение с любимия.

Мария го напусна окончателно преди седмици. Тя изтри всичките им снимки, спря да го следва в мрежите, изключи го изцяло. Близки до нея обясниха, че Тарашманова още има силни чувства към Виктор, но не може да приеме огромната му жажда за слава и жените наоколо.

Самият Виктор втрещил свои приятели с признанието, че да – случило се е да изневери на Мария, но съжалява и иска да върне всичко това назад, за да не го направи никога и да не я нарани.

„Аз съм дебил, кръгъл идиот, ненормалник. Да изгубиш момиче като нея, значи наистина трябва да си боклук, неадекватен, примат… Не мога без нея, умирам ако не я видя и чуя, не знам какво да правя, но тя не ми и вдига“, оплаквал се Стоянов на авери, разкриха близки до него хора.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?