Home » КЛЮКАРНИК » Ето го гаджето на Ергенът Виктор
Ето го гаджето на Ергенът Виктор

Ето го гаджето на Ергенът Виктор

Съвсем скоро ще стартира новият сезон на най-романтичното риалити „Ергенът“ и феновете нямат търпение да видят новите 25 избранички, които ще се борят за сърцето на Евгени Генчев.

Първият сезон запомнихме най-вече със скандалите между дамите и Виктор Стоянов, който така и си остана ерген дори след огромния избор. Но пък веднага след края на шоуто с победител рускинята Виктория Капитонова тръгнаха слуховете, че той е обвързан с красиво момиче и той го представи на феновете си.

Това е и настоящата му приятелка Мария, с която изглеждат повече от щастливи. Съвсем наскоро двойката ни направи съпричастни с романтичното си преживяване в Италия и точно в стила на Виктор не липсваха рози и разходки из красиви кътчета на района.

Общото мнение на феновете на първия Ерген е, че Мария е по-красива от всички, които се бореха за сърцето му в първи сезон и двамата много си подхождат.

Интелигентно и естествено красиво момиче си е избрал Виктор. Прекрасни сте

Много ви се радвам, прекрасни сте? Бъдете здрави и винаги така щастливи

Предстои да видим какво предстои на новия Евгени Генчев и дали този път някоя от участничките наистина ще успее да грабне сърцето му каквато е и целта на предаването.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?