Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ето го Георги, заклал родната си майка, превъртя в съда, хули и псува като обезумял ВИДЕО
Ето го Георги заклал родната си майка превъртя в съда хули и псува като обезумял ВИДЕО

Ето го Георги, заклал родната си майка, превъртя в съда, хули и псува като обезумял ВИДЕО

Георги Генджов, който уби родната си майка, бе доведен в съда в Бургас за гледане на мярката за неотклонение.

Видът му обаче не бе на психически стабилен човек, тъй като крещеше яростно обиди по адрес на своя психиатър. „Веско Палазов, п*д*р*с*, познавате ли го!“ Този вик проглуши кулоарите на окръжния съд на влизане в залата, пише „Флагман“.

Георги Генджов смятал, че Рада Гешева не е биологичната му майка. Това казал и пред адвоката си Ваня Радиева, която е нашумя около защитата на серийния убиец Станимир Рагевски.

„Не можах да разбера каква точно е причината за убийството.

Той беше в шок, донякъде ми се виждаше адекватен, донякъде – не. Не съм вещо лице и не мога да кажа. Дали е бил под влияние на наркотични вещества, не мога да преценя, ще го кажат експертите.

Считам, че най-адекватната мярка ще бъде задържане под стража предвид психичното му състояние. Ако е под домашен арест, няма кой да го обслужва. На този етап от производството смятам да се съглася с прокуратурата, че това е мярката, която е адекватна за него. Много е тежко това, което е извършил, не виждам каква друга мярка може да му бъде определена.

Обвинението е по чл. 116 квалифицирани състави на възходяща и по особено жесток начин. Той е трупал доста злоба и гняв към майка си, защото е лежал в ЦПЗ и са му давали лекарства. Каза, че не счита майка си за биологичен родител. Кратки бяха обясненията, не мога да разбера защо“, каза пред медиите Ваня Радиева на влизане в съдебната зала. Тя се оказа служебен защитник на Георги.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?