Home » БЪЛГАРИЯ » Ето го и бившият мъж на Деси Банова, с който е била 10 години и имат дете (Снимка)
Ето го и бившият мъж на Деси Банова с който е била 10 години и имат дете (Снимка)

Ето го и бившият мъж на Деси Банова, с който е била 10 години и имат дете (Снимка)

Деси Банова, която наскоро се омъжи за президента Росен Плевнелиев, разкри, че е взела решение за раздялата с партньора си, от когото има дъщеря, след смъртта на баща си.

В интервю за сп. Eva Деси споделя, че родителите ѝ се разделят, когато тя е била 6-годишна и е поддържала по-близки отношения с баща си чак в последните години преди смъртта му.

“През 2015, когато си отиде баща ми, си дадох сметка, че животът е наистина един миг.

Тогава събрах кураж да поговоря с Иво и да се разберем, че наистина не можем да продължаваме по този начин”, разказва Банова как се е стигнало до раздялата с партньора ѝ Ивайло. Двамата имаха 10-годишна връзка, по време на която се роди и дъщеричката им Йоана.

Среща президента Росен Плевнелиев за първи път през 2014 г. в САЩ в ООН, където и двамата са по работа.

Тогава просто разговарят, а тя изпълнява служебните си ангажименти. Срещат се отново през 2017 г. на наградите “Стоян Камбарев”. Тогава започват непринуден разговор и разменят контактите си. Тя обаче се влюбва в него, когато го вижда в неформална обстановка във вилата му на гръцкия полуостров Халкидики. Тогава разбира, че това е човекът, с когото би искала да бъде:

“Ако на двайсет години съм се влюбвала в някого просто защото той е симпатичен, сега се влюбих цялостно. Росен от самото начало ми подсказа, че не е непредсказуем. Дава онова спокойствие и сигурност, от които има нужда жената”, споделя Банова-Плевнелиева.

Деси разкрива, че нездравия интерес към личния ѝ живот ѝ тежи, въпреки че винаги е обичала светлината на прожекторите. За нея обаче е важно човек да е популярен с работата си и това, което прави.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

One comment

  1. RAINA DIMITROVA

    Първият е по любов, красив, вторият е по сметка..

Какво мислите?