Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето го новия богат годеник на Лиляна Павлова (Снимки)
Ето го новия богат годеник на Лиляна Павлова (Снимки)

Ето го новия богат годеник на Лиляна Павлова (Снимки)

Бившата министърка Лиляна Павлова най-после разкри кой е мъжът, на когото роди син на 44-годишна възраст в края на 2022 г.

Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена Парашкев Кръстев – бивш шеф на държавното предприятие „Автомагистрали“.

Павлова и Парашкев Кръстев са родители на син 

Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството, тъй като тогава двамата с Кръстев работели пряко заедно. Кога обаче между тях е пламнала искрата на любовта, не е съвсем ясно.

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през миналата година. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж, при това гонеща 45.

През този октомври синът ѝ от връзката ѝ с настоящия ѝ любим Парашкев ще отпразнува своята първа годинка. В последните седмици бившата министърка, новият ѝ партньор и двете деца са на море в Созопол, където Кръстев има морска хасиенда. В София пък богаташът притежава палат за близо половин милион лева.
Парашкев Кръстев бе уволнен от държавния пост, който заемаше, след трагичен пътен инцидент в един от тунелите на автомагистрала „Хемус“ през 2017 г. За личния му живот подробности няма и не се знае дали преди да се залюби с Павлова, с която се радват на общ наследник, е бил женен и има и други деца.

В момента бившата министърка е все още в майчинство, но вероятно след изтичането му догодина ще трябва да се върне в Люксембург, където бе назначена на поста вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. Апетитната международна и добре платена позиция тя зае през 2019 г., след като изтекоха временните ѝ задължения като министър на европейското председателство на България.

По същото време около нея гърмеше скандал след разкрития на вече бившата пиарка на Корнелия Нинова Бояна Бозаджиева, че Павлова ходи на работа с дизайнерски маркови чанти по 17 хиляди лева. След него тя замина в чужбина и се скри от медиите. Афинитетът ѝ към модата явно продължава и до ден днешен, защото на скорошното кръщене на сина си тя отново блесна със скъпарски тоалет.

Засега бившата министърка не е минала втори път под венчилото, макар да е оповестила съвместното си съжителство с новия си мъж Парашкев. На ръката си обаче носи огромен пръстен с бляскав син камък, което може да означава, че вече е получила предложение за брак, на което е отговорила положително.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?