Горещи новини

Ето го палата на Миро за 1 млн, който строи в полите на Витоша / СНИМКИ

Miro Karizma palat

Певецът Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от „Каризма“, строи палат за над 1 милион лева, научи Intrigi.bg. Изпълнителят на „Гълъбо“ подготвя семейното гнездо за него и съпругата му Ели вече близо година, а тези дни съобщи пред последователите си, че до 4 месеца ще се нанесат.

С Ели закупуват парцела преди повече от година в красива местност край София с невероятна гледка към Витоша. Според запознати само за земята Миро платил 350 000 евро. Поп звездата моментално наел бригада, която за кратък срок да изпълни проекта му.

Имотът разполага с площ от 1700 кв.м, като къщата вече е вдигната и остават довършителни работи по нея. Предстои да бъде изпълнена вертикалната планировка и да се обособи хубав двор с просторна градина и басейн.

Бюджетът, който Миро първоначално заделил за изпълнение на проекта, бил 1 милион лева, но бързо разбрал, че с планираните пристройки, гаражи и луксозно изпълнение на екстериор и интериор, парите няма да стигнат доникъде.

За обзавеждането Миро се доверил на италианска дизайнерска фирма и персонализирани мебели, по вкуса на Ели.

„Още 4 месеца… Стискайте палци!“, написа Миро в Инстаграм, а негови близки загатнаха и за бебе.

„Това е най-голямото щастие и най-голямото богатство! Бъдете благословени“, поздравиха ги последователи. Негови колеги от музикалния бранш не отхвърлят вероятността с Ели да чакат бебе и затова Миро да е спешил толкова строежа на палата.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето го палата на Миро за 1 млн, който строи в полите на Витоша / СНИМКИ"

Какво мислите?