Home » КЛЮКАРНИК » Ето го тайния мъж на Христиана от „Ергенът“, от когото чака бебе
Myjyt na Hristiana ot Ergena

Ето го тайния мъж на Христиана от „Ергенът“, от когото чака бебе

Тайният мъж на ергенката Христиана е разкрит! Половинката й се казва Цако Тодоров. Говори се, че софиянецът върти бизнес с коли и е луд по щурата мадама от Кюстендил.

Кюстендилката се чувства много влюбена
Кюстендилката се чувства много влюбена

След като излъчиха епизода, в който Манова не получава роза от Алек, блондинката се появи в ефир, за да коментира участието си в изненадващ за мнозина вид. Няколко месеца след снимките на „Ергенът“ Хриси вече е с наедряло коремче и всички се зачудиха кой е бащата, ако е бременна, защото тя нито отрече, нито потвърди новината.

Факт е, че се появи с широки черни дрехи, а в социалните си мрежи пуска снимки само на лицето си или до кръста. Христиана единствено призна, че е много влюбена и щастлива. По думите й е срещнала голямата любов след романтичното риалити, но проверка на „България Днес“ установи друго.

Хриси и Цако имат снимки от юни месец миналата година
Хриси и Цако имат снимки от юни месец миналата година

Профилите и на двамата в социалните мрежи са пълни с техни общи снимки. Един от първите фотоси е от юни миналата година. Тогава Христиана най-вероятно е била одобрена за участие в „Ергенът“, но снимките още не са били започнали.

Посрещат заедно 2024 година
Посрещат заедно 2024 година

България в световната надпревара с чипове

Третият сезон на едно от най-гледаните предавания се снима на остров Родос в Гърция, а снимачният процес в луксозното имение започна в края на лятото. Това е и причината 30-годишната мадама да напусне работата си като психолог в училище, тъй като снимките на „Ергенът“ съвпадат с началото на учебната година.

Влюбените прекарват заедно лятото
Влюбените прекарват заедно лятото

Впечатление прави и че Хриси е пуснала снимка с 2-годишната й племенница и Цако на един от най-семейните празници – Бъдни вечер, което показва колко близки са двамата.

За щурата Христиана това не е първа сериозна връзка. Кюстендилката е минала под венчилото с Иван, но след две години двамата се разделят по взаимно съгласие. Каква е причината за развода, Манова така и не признава до днес.

За своя голяма победа Христиана с гордост смята смъкването на над 60 килограма. Преди е тежала цели 128 кг., но решава да започне тежка и дълга битка с килограмите. След като успява да се пребори, става още по-отракана и разкрепостена.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?