Home » КЛЮКАРНИК » Ето и първа снимка на бременното коремче на Деси Цонева – отива ѝ, нали?
Ето и първа снимка на бременното коремче на Деси Цонева

Ето и първа снимка на бременното коремче на Деси Цонева – отива ѝ, нали?

Всички медии се надпреварваха да пишат, че Деси Цонева е бременна отново, но така и никой не публикува официална снимка за доказателство. Самата Деси отказваше коментар по темата.

Но ето, че имаме и първия кадър с наедрялото ѝ коремче, което дъщерята на Митко Цонев вече трудно крие. Именно днес, Деси избра да оповести новината по интересен начин, видя Ко4.

Тв водещата сподели снимка, която е направила пред огледалото вкъщи. На фотоса ясно се вижда, че в нея расте човешки живот. Снимката е придружена с краткото „Бум“ и без никакви други пояснение.

Деси Цонева бременнаКоментарите под снимката заваляха един след друг. „Лека бременност и безпроблемно раждане“, пожелават й всички нейни виртуални приятели във „Фейсбук“.

Оказа се, че Деси е искала да мине критичния трети месец и от суеверие не споделяла новината. Много малко хора от обкръжението й знаели благата вест. Вечно усмихнатата Цонева вече има един син Янчо, а приятелят й Явор е с две големи дъщери.

Баща на бебето е 55-годишният бизнесмен Явор Стефанов (собственик на издателствата „Анубис” и „Булвест 2000”), който има вече две дъщери от предишен брак – на 17 и 20 години.

Двойката очаква детето си през есента, като то ще е второ за Цонева, след синът й Янчо Таков – младши, който вече стана на 9 години.

Тъй като разликата между двамата е доста голяма, цели 19 години, в началото те не афишираха връзката си, но след като се убедиха в силната любов помежду си, започнаха да се появяват на публични места и без притеснение да демонстрират взаимните си чувства.

Тъщата на Стефанов, която му е почти набор очаквала новото внуче с нетърпение.

А Деси Цонева завява открито, че именно Явор е бил човекът, който я измъкнал от тежката психологическа криза след смъртта на баща й Димитър Цонев, който си отиде от инсулт през лятото на 2016 година.

„Нормалното развитие на една сериозна връзка е именно брак и дете. Искам да имам още две деца, така че не е изключено, но не е на преден план“, сподели наскоро Деси в интервю за нашата медия.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?