Home » КЛЮКАРНИК » Ето какво да очакваме от „С Рачков всичко е възможно“
Ето какво да очакваме от „С Рачков всичко е възможно“

Ето какво да очакваме от „С Рачков всичко е възможно“

Новият телевизионен сезон наближава и все по-често ни разкриват какво очаква зрителите. Популярният водещ Димитър Рачков се завръща на екрана със съвсем ново шоу. От медията обещават отново да има много смях.

Той ще кани по осем родни звезди от шоубизнеса и ще им дава различни предизвикателства. Самото предаване ще се казва „С Рачков всичко е възможно“. Според запознати, продуцент ще бъде Магърдич Халваджиян, а форматът е френски и е доста популярен в много страни зад граница.

Някои от скечовете ще са взаимствани от предишното му предаване – „Забраненото шоу на Рачков“. Един от тях ще бъде „Лудата стая“, където публиката се заливаше от смях заради това, че звездите играят в нея докато наклонът постоянно се сменя.

През новия сезон по „Нова телевизия“ няма да видим „Маскираният певец“.

Това предаване ще бъде заменено от абсолютно нов за страната ни формат – „Звездите в нас“. В него напълно неизвестни на широката публика ентусиасти ще пеят и ще имитират световни звезди. Шоуто е по лиценз на световното „Starstruk“, което е хит в много държави в чужбина.

Все още не се знае кои ще са водещи там, но зрителите залагат, че това ще е тандемът Краси Радков/Герасим Герасимов-Геро. Двамата водиха именно „Маскираният певец“.

По-интересното е кои двама измежду Радков, Геро и Рачков ще бъдат лицата на „Като две капки вода“, чийто 11-и сезон се очаква да стартира напролет. Както е известно, дългогодишният водещ на „капките“ Васил Василев-Зуека замина преди две години за Испания и по всичко личи, че няма намерение да се връща в България.

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?