Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ето какво завеща Иван Ласкин на Алекс Сърчаджиева
какво завеща Иван Ласкин на Алекс Сърчаджиева

Ето какво завеща Иван Ласкин на Алекс Сърчаджиева

Най-голямата мъка на Иван Ласкин е, че не успя да бъде достатъчно добър съпруг и баща на своите любими жени – съпругата му Алекс и двете му дъщери Люба и София.

За това е споделял самият той. Дори на смъртния си одър не спирал да се терзае, че не заслужава те да го обичат.

Страстта му към алкохола нанесе много беди на семейството му, но въпреки това винаги е бил внимателен и грижлив към тях. Многократно е намирал свой собствени начини да се обясни в любов на любимата си Александра, описвайки себе си като нищожество, което не заслужава да бъде обичано.

Ето какво завеща Иван Ласкин на Алекс Сърчаджиева

Алекс помни всеки написан ред, всяка казана дума и всяко действие на половинката си. В съзнанието обаче ще остане едно от последните писма на актьора адресирано до нея.

Ето какво е написал Ласкин за любимата му Александра:

„Нямам обяснение защо те Обичам. Понякога ме хваща яд на лепкавите ти целувки, за които никой не знае!
Най-вече: с какво право ми ги причиняваш тези целувки?!?? Просто устните ти са, като атомни вендузи! Топли и вдъхващи любов! Мамицата му! Риташ ме докато спя! Крадеш ми айряна и ягодите от хладилника. Печеното ти пиле с картофи има вкус на ксерокс! И аз те обичам !??!!

Също така, се дразня за това, че караш неимоверно и сексапилно колелото си! И аз завиждам вероломно! На седалката! Защото се докосва до теб! Вторачен в седалката, ми иде да я убия! Защото заради теб съм способен да ревнувам от седалка на колело!

Защото толкова те обичам!

Готвиш храна, която не би вкусил дори притеснен талибан в оставка или гладен павиан със семейни проблеми! Както и камила с анорексия! И аз те обичам! Защото всичко, което правиш ти е Обич!

И аз те обичам!

Пренебрегвам понякога трошицата бадемче между зъбите ти и капчицата бозичка на блузката ти…защото те обичам! И целувката е моя за теб, мило момиче! Ти правиш хората добри! И мен!“

Твоят коментар

About Иван Ангелов

Какво мислите?