Горещи новини

„Ето какво направих, когато синът ми изневери на жена си с колежка“: Снахата винаги ще помни тези думи!

„Ето какво направих когато синът ми изневери на жена си с колежка“: Снахата винаги ще помни тези думи!

Това признание изуми мнозина, а снахата избухна в сълзи заради думите на свекърва си

След като този мъж изневери на жена си с колежка, майка му реши да му даде урок. Тази история е доказателство, че отношенията между снаха и свекърва не трябва да са лоши.

„Обичам сина си с цялото си сърце, но той наистина направи най-глупавото нещо на света.“ Той се ожени на 20 години, а вече бившата му жена вече имаше тригодишна дъщеря, която обичах като собствена внучка. Имат и едно дете заедно, вторият ми внук е на две години. Те бяха идеално семейство, но той го разруши заради афера с колежка. Бившата му жена го изгони от къщата и той реши да се върне при мен“, написа тъщата в публикация в Reddit.

За да отмъсти на жена си обаче, той взел със себе си кучето, което децата обожавали. Въпреки факта, че кучето имало всички възможни условия за нормален живот в стария дом, той решил да го заведе при майка си, която живеела в апартамент в центъра на града, без условия да отглежда толкова голямо куче.

Майката решила да вземе нещата в свои ръце и докато той бил в командировка, завела кучето, бордър коли, в къщата на бившата му жена и децата.

Освен това синът й напълно пренебрегнал кучето и го задържал само за да нарани бившата си жена, задето го изгонила от къщата.

„Докато той работеше в чужбина, се обадих на бившата му жена и я попитах дали иска кучето обратно. Тя едва не се разплака от щастие и аз веднага събрах всичко, което принадлежеше на кучето, и го заведох там. Внуците бяха извънредно щастливи. Но когато синът ми се прибра, той започна да ме нарича с обидни думи, че съм подарила кучето му, на което аз му отвърнах, че няма да е добре дошъл в дома ми, ако се опита да вземе кучето и да го доведе отново “, каза тя.

А ето и коментарите, които тя получи от потребителите на Reddit:

— Той мисли само за себе си. Не му пука нито за кучето, нито за теб, нито за децата, нито за жената. Хубаво е, че въпреки всичко му позволяваш да остане с теб.“

„Обикновено не подкрепям отнемането на нечий домашен любимец без знанието на собственика, но в този случай определено е било оправдано.

„Похвала за това и за това, че продължавате да бъдете добра свекърва на бившата му жена“.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "„Ето какво направих, когато синът ми изневери на жена си с колежка“: Снахата винаги ще помни тези думи!"

Какво мислите?