Home » СВЯТ » Тази жена даде 2 милиона долара, за да измами смъртта: Ето какво яде и тренира, за да живее ВЕЧНО!
Тази жена даде 2 милиона долара за да измами смъртта: Ето какво яде и тренира за да живее ВЕЧНО!

Тази жена даде 2 милиона долара, за да измами смъртта: Ето какво яде и тренира, за да живее ВЕЧНО!

Кейт се съгласи да следва диетата на Брайън Джонсън за 2 милиона долара на година и сега даде отзив за преживяването си

Милионерът  Брайън Джонсън  казва, че никога не е късно да започнете да обръщате възрастта си, докато рекламира новия си метод против стареене, който струва близо 2 милиона долара годишно. Но хората, които нямат толкова много пари, не вярват, че е възможно да излъжат смъртта.

Браян Джонсън

Базираният в Калифорния технологичен магнат нашумя с противоречивите си и непоколебими твърдения, че ще живее вечно, след като измисли режим на диета и упражнения, който включва харчене на 2 милиона долара годишно.

Да останеш млад завинаги не е за хора със слаби сърца, каза Кейт Толо, 27-годишно момиче, когато опита този метод, за който се говори толкова много по света.

Браян Джонсън милионер

Брайън, който е на 46 години, твърди, че сърцето му е само на 37 години, кожата му е на 28 години и има формата на 18-годишен – всичко това благодарение на този метод.

Той следва програмата от 2020 г., като стриктно спазва правилата за диета и упражнения, докато се наблюдава от екип от 30 лекари.

Той приема 80 витамина и минерала и пюрирани зеленчуци всеки ден, което струва цяло състояние.

жена диета

„Кейт се съгласи да следва програмата ми през следващите 3 години. „Тя видя какво правя и каза, че и тя може да го направи “, каза Браян.

Кейт разкри, че целта й е да запази теглото си през следващите три години, но да бъде по-здрава. Тъй като не е от тези, които спортуват редовно, смята, че трудно ще издържи тежките упражнения, които включва този режим.

„Целта ми е да се придържам стриктно към графика си за сън, което означава да няма повече нощни излизания.“ Всеки ден ще ям храна, която ще се състои от 1700 калории, това е храната на Браян. Зехтин, шоколад, капки йод, всичко ще бъде включено „, обясни Кейт.

жена мие зъби

Кейт започва да приема добавки, по 60 капсули всеки ден, като същевременно измерва глюкозата си всеки ден.

„Всеки ден ще имам 13 минути упражнения с висока интензивност и 39 минути умерени тренировки за сила и гъвкавост.

Когато ме тестваха, можех да направя само 5 лицеви опори, което означаваше, че съм на 74 години, имах гъвкавостта на 90-годишен и силата на 67-годишен. А това не е много добре“ , каза тя.

жена диета младост

Кейт каза, че резултатите са я шокирали, че се срамува, че тялото й е в толкова лоша форма, като се има предвид, че е само на 27 години.

„Сега ставам рано сутрин, правя сутрешна гимнастика, ям и след това отивам на работа. На четвъртия ден всичко ми бе писнало, но трябва да продължа.“

Вижте как изглежда нейният план за упражнения и диета…

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?