Home » ЗДРАВЕ » Ето как да напарвите проверка за черна магия и отрицателна енергия у дома
Ето как да напарвите проверка за черна магия и отрицателна енергия у дома

Ето как да напарвите проверка за черна магия и отрицателна енергия у дома

Има много техники, чрез които можем да определим дали в нашата къща има отрицателна енергия. Най-лесният начин да направите това е да използвате чаша, пълна с вода.

Какво представлява негативната енергия?

Всеки от нас има собствена енергия, която се съхранява в местата, където живеем, и в обектите, които използваме. Домовете ни са места, където се срещат различни енергии, кои от нас от членовете на семейството.

Всяко лице, влизащо в нашия дом, влиза в някаква енергия и може да бъде положително или отрицателно. Негативната енергия причинява стрес, здравословни и финансови проблеми и лоши чувства. Ако мислите, че такава енергия присъства във вашия дом, веднага предприемайте действия.

И това е интересно: Жената-скенер, Боряна Тотева – Ето къде има черна магия в дома ни и как да я познаем!

Поставете морска сол в стъклена чаша (солта трябва да отнеме 1/3 от чашата). След сол поставете 1/3 стъкло в студена вода и 1/3 бял оцет.

Поставете чашата в помещението, в което мислите, че е събрана отрицателна енергия.

Никой не трябва да влезе в следващите 24 часа, след като напусне стъклото. Ако напрежението в стъклото е в същото състояние, както когато сте го напуснали, можете да дишате, няма отрицателна енергия в тази стая.

Но ако видите, че мехурчетата или течността в стъклото не са прозрачни, е очевидно, че имате някакви проблеми.

След като течността в чашата абсорбира отрицателната енергия, изсипете течността в чаша вода и незабавно пуснете водата. Повторете процедурата всеки ден, докато течността в стъклото стане ясна.

Не пропускайте: 7 плашещи признака, които доказват, че ви е направена магия!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?