Home » ЗА ДАМИТЕ » Ето как да прекадите къщата с тамян, за да ви потръгне в живота и за здравето на домочадието
Ето как да прекадите къщата с тамян за да ви потръгне в живота и за здравето на домочадието

Ето как да прекадите къщата с тамян, за да ви потръгне в живота и за здравето на домочадието

Ако често се чувствате слаби, апатични, уморени и постоянно в лошо настроение, значи е време да изгоните негативната енергия от себе си и да заживеете по-добре и по-красиво, още от днес!

Прочетете тези прости инструкции на Ко4 и започнете да живеете по-весело и доволно днес – и вие, и вашето семейство.

Славяните са имали изпитан метод, който е изпробван и прилаган успешно и до днес. Нашите предци са забелязали, че когато се кади тамян, той има лечебен ефект върху целия дом и хората, които живеят в него.

Тамянът има много приятна и релаксираща миризма, когато е запален и димът отива към тавана – той символизира и представлява нашите молитви към Бог. Всичко, от което се нуждаем, за да изгоним негативната енергия от дома и да върнем светлината, са: тамян, восъчна свещ и вяра в Бог.

ЕТО КАК ДА ПРЕКАДИТЕ КЪЩАТА:

Ако напоследък сте в лошо настроение, усещате негативна енергия в дома си и лоша атмосфера с болести и кавги, време е да приложите този малък лесен ритуал. Вземете тамян и го запалете да гори, след това обиколете къщата и около къщата, ако имате двор.

Тамянът се използва и в ароматерапията, защото приятната му миризма помага на хора със заболявания като: астма, бронхит, респираторни проблеми, алергии и настинки. В ароматерапията се използва и за лечение на истерия, напрежение и променливо настроение.

Когато преминете през цялата къща с горящ тамян, по този начин извършвате енергийно прочистване и по този начин гоните негативната енергия.

Много е важно, когато изпълнявате този ритуал, къщата да е чиста и подредена, а вие да сте изкъпани, тоест чисти, за да може негативността да бъде напълно елиминирана. По този начин се извършва пълно почистване.

Трябва да повтаряте почистването на отрицателна енергия всеки месец и по този начин да го предпазите от всички видове отрицателна енергия.

ВОСЪЧНА СВЕЩ

Когато кадите къщата с тамян, трябва да запалите восъчна свещ. Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и ще събуди вашата вътрешна енергия и мъдрост.

Можете да приложите това навсякъде, незабавно…

Ако сте тъжни и в лошо настроение, или ако имате съмнения или съжаления, запалете свещ и нейният пламък ще разсее лошите мисли. Пламъкът на свещта ще ви освободи от стреса и част от проблемите, които ви притискат.

Хората в древен Египет са вярвали, че гледането в пламъка на свещ им помага да се свържат с Бога.

Свещите имат много релаксиращ и успокояващ ефект, така че освен за религиозни молитви, те се използват и за медитация, спа центрове за релаксация или за романтика.

ПРЕКРЪСТЕТЕ СЕ

Изследванията на руските учени почти шокираха обществеността. А именно, те открили, че микробите изчезват веднага след извършване на ритуала. Забелязано е, че водата променя структурата си, т.е. става по-чиста, ако първо се прекръсти и й се прочете молитва.

Въпросното изследване е проведено в института в Москва, където учените забелязват, че когато човек се прекръсти, той се чувства много по-спокоен и изпитва душевен мир. Това изследване е проведено от известни руски учени върху извадка от няколко хиляди души.

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?