Горещи новини

Ето как е изглеждала българската Барби, която не може да говори и да се храни нормално заради устните си-Снимки

Bulgarskata barbi predi operaciite

В днешно време има все повече момичета, които са готови да се сбогуват със своята уникалност и да станат като Анджелина Джоли или кукла Барби. Искаме да ви разкажем точно за една такава представителка на нежния пол от България.

Момичето се казва Андреа Иванова и е само на 22 години.

Когато е дете, родителите й подаряват Барби и оттогава момичето мечтае да бъде като нея. Сега обаче Андреа е твърде увлечена от мечтата си и уголемява устните си, без да пести средства за това.

Само миналата година, когато Иванова започна всички промени, тя е инжектирала устните си 15 пъти. Веднага щом станаха малко по-малки, тя веднага се втурна към козметичката си, за да инжектира отново хиалуронова киселина. Освен устните, Андреа си е уголемила и гърдите.

След всички промени момичето имаше значително увеличение на абонатите в социалната мрежа. Към днешна дата Андреа има около 10 000 последователи.

Под снимките на Иванова можете да прочетете много негативни коментари и критики. Но момичето не се интересува от това по никакъв начин, то вярва, че всеки има право да изглежда както иска, а не непременно да отговаря на някакви стандарти, които другите налагат.

„Това е мое лично решение и никога не съм се страхувала да го изразя“, споделя Андреа.

Разбира се, всички имаме право да изглеждаме както искаме. Но все пак трябва да знаете кога да спрете всичко. А момичето вече премина всички граници в уголемяването на устните си, а и направи гърдите си с приличен размер. Но нейната любима Барби няма толкова изпъкнали части на тялото.

Андреа живее в София, където учи в университета.

Твоят коментар

Сподели новината

Be the first to comment on "Ето как е изглеждала българската Барби, която не може да говори и да се храни нормално заради устните си-Снимки"

Какво мислите?