Горещи новини

Ето как изглежда топ-журналистката Маргарита Михнева след информацията, че е настанена в психиатрия по Коледа (СНИМКИ):

Kakvo se sluchva s Margarita Mihneva

Една от легендите на родната разследваща журналистика, Маргарита Михнева, навърши 72 години преди броени дни. Последните няколко години обаче никак не бяха лесни за нея.

Преди време стана ясно, че се бори с тежка диагноза, рак на костите, а в началото на тази година се появи и информация, че е била настанена принудително в психиатрия след нервен срив. Според тогавашните публикации нервния срив отключил тежко биполярно разстройство, което именно била причината за хоспитализация на известната журналистка.

„Добре съм, дъщеря ми Неда се грижи за мен! Непрекъснато бдят лекари над мен, но се чувствам прекрасно. Не гледам телевизия и рядко говоря по телефон. Просто очаквах доктор да ми звънне и затова ви вдигнах.“

Това каза Михнева пред журналисти на „България Днес“, които се опитаха да се свържат с нея за повече информация. Фотографите на „България Днес“ щракнаха разследващата журналистка да върви с дъщеря си Неда под ръка с усмивка на уста.

Маргарита Михнева дъщеря

„Няма да коментирам здравословното си състояние“, лаконична бе пред вестника Михнева.

В публичното пространство излезе новината че Михнева е в хоспис, в тежко състояние и в нестабилно психично състояние. За добро или зло, журналистката не каза да е точно така. Видимо Михнева не е сама, а дъщеря й Неда бди над нея и се грижи майка й да получава адекватна помощ.

Преди година Михнева планираше да отиде да навести второто си внуче в Швейцария. Затова тя сподели пред вестника. Момченцето Тео бе гордостта на баба си. То е второ за дъщеря и.

„Хубаво е, че щерка ми избра да живее в подредена страна, където нещата са регламентирани. В България щеше да й е много мъчно. Изненадаха ме с второто внуче – не чаках да се появи толкоз бързо, само че всичко е Божа работа. Разликата с Леона-Маргарита,- внучката ми, е годинка и два месеца, само че ще се оправим. Тъкмо двете деца едновременно ще бъдат отгледани. Няма думи, с които да опиша щастието си“, сподели ни Маргарита, когато се роди второто детенце.

На този етап журналистката не смята да живее за постоянно в Швейцария при семейството на Неда, тъй като самотата в София никак не я плаши.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето как изглежда топ-журналистката Маргарита Михнева след информацията, че е настанена в психиатрия по Коледа (СНИМКИ):"

Какво мислите?