Home » ЗА МЪЖЕТЕ » Ето как манипулира жената
Ето как манипулира жената
Ето как манипулира жената

Ето как манипулира жената

Мъж без жена е човек с хронични болки в китките – няма по-точно обяснение от това. Като всяко друго нещо в природата, ние също разполагаме с изключителен криптонит, превръщаме се в собствени дизайнери на най-страшния си апокалипсис – влюбваме се все в грешните жени. Реалността никога не е толкова розова, колкото сме я виждали във филмите на Дисни и често попадаме в собствения си капан, защото привързването е равносилно на убийство с по-бавни темпове! Ако в последно време се чувствате мизерен, изгубен в ежедневието си и никой не се сеща, че може да пие с Вас, тогава със сигурност сте успели да откриете правилната жена, която смело смуче не само долната глава, но и ресурсите Ви. Представяме Ви най-ефектните начини за манипулация и контрол, които се използват от жените, докато Вие мислете, че сте „Мъжът“ във връзката, пише bulnews.bg. Разпознаете ли нещо от долните редове, имаме много лоши новини за Вас!

1. Кокетничеството
Всичко започва с една по-лека форма на близост. Тя обикновено е нещо като разузнавателна мисия за добиване на максимална представа. Нито една жена не би скочила в леглото с Вас, преди да бъде сигурна, че ще извлече максималните облаги от въпросното дело. Не всички жени се усмихват, навират смело във вас, жестикулират с ръце, крака и очи, както и употребяват прекрасния тих съскащ тон на плюещата кобра. От Вас зависи дали ще обърнете внимание на всички копринени атаки, но запомнете, че най-малкото внимание от Ваша страна ще й даде зелена светлина за допълнителни атаки и действия. Докато споделяте всичко, тази жена ще търси възможност за пробив в системата – представете си нещо като Терминатор, който няма какво да губи.

2. Обсебването
След като разузнаването е минало успешно, следва проектирането на точната стратегия. Един мъж се печели най-лесно, когато успешно бъде заблуден, че с въпросната може да има много повече от малки разговори на най-различни теми. Наистина ли мислите, че всяка жена се интересува от футбол и храни огромна любов към автомобилния спорт? Всичко е една предварителна подготовка и когато малките клюки и интереси не могат да бъдат открити, тя ще използва най-съкровените Ви тайни, за да копира личната Ви трагедия или преживяването на жестока операция. Целта на цялата акробатика е да успеете да я почувствате по-близка. Разбира се, че всичко е преувеличено сто пъти, за да може портрета на многострадалната Геновева да бъде завършен. Лошото е, че познаваме такива хора и благодарение на тяхната глупост се раждат всички проблеми!

3. Любовта е най-жестокото оръжие
Знаете ли защо Клеопатра е била толкова успешна? Освен вагината и устата си, тя е използвала и правото си на свободно слово, за да разчиства пътя си и бързо да неутрализира онези, които са се опълчили срещу нея. Това в никакъв случай не прави манипулаторката толкова красива, колкото си мислите – често може да е пристрастена дунда с любов към сладкото, която няма какво да губи. Ако Вашите приятели спрат да Ви се обаждат и все по-малко хора се сещат за съществуването Ви, помислете с колко от същите комуникира и „Вашата голяма любов“. Ако отговорът е нула, тогава вече разбирате какъв точно е проблемът Ви. Защо мислите, че някои секретарки карат лъскави возила, взимат два пъти повече пари и по цял ден се опитват да се самоубият с цигари и кафета? Същите с радост ще дадат всичко физическо, за да спечелят доверието Ви, както и властта Ви.

4. В ролята на жертвата
Познавате ли беззащитни, слаби и онеправдани жени? И ние не сме виждали! Жената най-често може да се оприличи като котка – тя ще мърка, когато я галите, ще Ви дере мебелите и ще си отмъщава всеки път, когато я накажете за грешката й! Тази порода ВИНАГИ има нужда от Вас и НИКОГА не може да се справи без помощта Ви. Рядко би натоварила и слабия си интелект за усъвършенстване, но ще се реваншира като Ви качва на пиедестал. Ако мъжете са добри в правенето на комплименти, жените са горди носители на Оскар в тази дисциплина. Ораторските им възможности биха превърнали и най-обикновения задръстен мухлю в Супермен и ще се забавляват искрено, гледайки как се опитва да полети от последния етаж на панелката.

5. Рев
Подло, долно и понякога смешно, но винаги е действало като EMP удар срещу разума в един човек. Ревът побеждава там, където мрънкането и заплахите не могат да пробият. Никога не трябва да вярвате на спящото куче и плачещата жена. Сълзите неутрализират всеки скандал, карат Ви да се почувствате гузно и да се замислите какво точно искате от тази жена? Не е толкова фатално, че е блъснала колата. Благодарение на тази социална практика, Вие продължавате да стоите оплетен в манипулиращата мрежа и да вярвате, че тя би умряла без Вас.

6. Заключение
М-да, може да говорим пълни глупости, но преди да започнете да пишете коментари, отговорете си на следните въпроси:
1. Каква е разликата във възрастта между двамата? При повече от пет години можете да се замислите!
2. Ако не броим половите контакти с далеч по-младата Ви партньорка, колко пъти сте правили скъпите подаръци, почивките по курорти и сте влизали в ролята на ангел-хранител?
3. Още ли вярвате, че тя ще Ви обича и когато сте разорен?

И нека кажем, че с това достигаме прекрасния баланс в живота. Когато един мъж спи с много жени, той е герой! Не можем да кажем същото за жената! Ако една жена успее да Ви вземе и бъбреците, докато ви е залъгвала, че сте я обичали, тогава Вие сте балък и пълен мухльо, но тя ще е герой и духовна наследничка на Жана д’Арк!
Марица

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?