Новините на фокус
Home » БЪЛГАРИЯ » Ето как оздравя Слави Трифонов
Ето как оздравя Слави Трифонов

Ето как оздравя Слави Трифонов

Години наред любимият на мнозина шоумен Слави Трифонов беше като половин човек. Той изглеждаше блед, измъчен, дори съсухрен, а всяко движение му причиняваше болка.

На феновете му им беше тежко и дори непосилно да го гледат така и да си спомнят какъв беше навремето. А и Дългия далеч не е престарял.

Е, ето, че в тунела грейна светлинка, а Слави сякаш се прероди. Той се появи в почти перфектен вид, пълна свежарка и даже ходеше нормално, както си личеше. Това стана по време на последната му пресконференция преди дни, където Трифонов се появи пред очевидците в залата като нов.

Оказа се, че е успял да се справи с голяма част от болежките си, за което го поздравяваме и му се радваме. Близки до него хора обясниха, че се е подложил на иновативна терапия за пълно обновяване на клетките в организма и именно в това е разковничето за сегашния му вид.

Знаем, че близо година той не можеше да се възстанови от прекарания К19 и усложнения от него, а това се смеси и със старите му проблеми с очите и с краката, които едва го държаха.

„Беше отслабнал много и гледката ни плашеше. Сега обаче е заформил бузки, загладил се е, така да се каже, и радва окото“, коментират очевидци.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?