Новините на фокус
Home » КЛЮКАРНИК » Ето кой се оказа бащата на бебето на Християна Лоизу, след като се раздели с Борислав
Ето кой се оказа бащата на бебето на Християна Лоизу след като се раздели с Борислав

Ето кой се оказа бащата на бебето на Християна Лоизу, след като се раздели с Борислав

В последния лайф на „Като две капки вода“ гласовитата Християна Лоизу хвърли бомбата с голямата новина, че е в очакване на първото си бебе. Певицата е в петия месец, а вестта изненада всички, тъй като досега тя не е показвала мъжа до себе си и изобщо не беше загатвала, че е във връзка.

Близки до нея обаче разкриха, че избраникът й е млад и амбициозен мъж, който няма нищо общо с творческата сфера, а има успешен бизнес.

Двамата били заедно сравнително отскоро, но чувствата били силни и Християна заченала доста бързо.

Освен това, стана ясно, че Лоизу е и сгодена. Певицата показа годежен пръстен с малък диамант малко след изпълнението в „Капките“, а кой е късметлията остава загадка. Новината за бебе бе истинска изненада за феновете й, тъй като от доста време не е демонстрирала близки отношения с никого.

Последната връзка на Християна бе със звездния репортер Борислав Борисов. С Боби Стар дори бяха сгодени, но преди две години внезапно се разделиха. Според запознати Боби все още имал чувства към Лоизу и след разкритието й в ефир, репортерът не остана без коментар.

Минути след лайфа той написа в Инстаграм профила си: „Каквото от теб – такова от мен. Сърди се на себе си, ако нещо…“. А после добави:

„Една жена не знае какво й липсва, докато приятелката й не й се похвали“.

„Много долна постъпка на Боби, срамота! Не стига, че само с тъпи силиконки и бръмчалки „работи“, а сега си показва и злобата към единственото свястно момиче в живота си. Мишок!“, коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Твоят коментар

About Цветан Славчев

Какво мислите?