Home » БЪЛГАРИЯ » Ето кой ясновидец е предрекъл развръзката със Сашко с абсолютна точност! Сензационно ВИДЕО
Ето кой ясновидец е предрекъл развръзката със Сашко с абсолютна точност! Сензационно ВИДЕО

Ето кой ясновидец е предрекъл развръзката със Сашко с абсолютна точност! Сензационно ВИДЕО

Феноменът „Сашко“ – така може да се нарече случилото се в България преди дни. Всичко започна на 11 ноември, когато стана ясно, че 12-годишният Александър от Перник, който е аутист, е безследно изчезнал.

Над 9000 доброволци, полицаи, следови кучета, хеликоптери с термокамери и т.н. се организираха в безпрецедентна акция по издирването на детето в Перник, в горите край миньорския град, че и в съседни населени места.

Появиха се всевъзможни тези за това какво се е случило със Сашко. Някои подозираха, че детето е отвлечено, други мислеха, че майка му, която е разделена с баща му и не живее от години в България, го извела извън граница, а трети подозираха най-лошото.

Мнозина дори се съмняваха в бащата Александър Цветанов може да е направил нещо на детето си.

След седмица безрезултатно издирване надеждите, че Сашко може да бъде намерен жив и здрав започнаха да изчезват. Точно когато отчаянието започна да расте се случи чудото – Сашко бе намерен жив и здрав на 19 ноември само на няколко километра от мястото, където баща му го видял за последно.

Какво точно се е случило с детето в периода 11-19 ноември все още не е напълно ясно и тече следствие.

Едно видео обаче успя да нагорещи страстите в мрежата до червено.

Оказа се, че още на 15 ноември бащата на Александър се свързал с ясновидеца Христо Христов. Срещата им се осъществила благодарение на блогъра Станислав Цанов.

Именно ясновидецът предвидил каква ще е съдбата на Сашко още преди да бъде открит на 19 ноември.

„Сашко е ЖИВ! Няма полицията да го открие чрез РАЗСЛЕДВАНЕ, няма и да почине! Той ще се върне при теб“ – това е заглавието на клипа, който разкрива изненадващи неща.

„Това, което ясновидецът Христо Христов каза на бащата на Сашко, който цяла България издирва звучеше невероятно към деня на запис на този клип. Клипът е заснет в Перник на 15.11.2022 г. сутринта и предсказанията няколко часа след като Сашко е намерен звучат още по-невероятно точни“, пише блогърът Цанов към кадрите му, които подпалиха мрежата.

Според ясновидеца детето е прибрано от мъж и жена и ще бъде пуснато на свобода и открито.

Вижте видеото и сами преценете колко достоверна е информацията от ясновидеца Христо Христов, който той прави пред бащата на Сашко и Цанов.

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?