Home » КЛЮКАРНИК » Ето колко бона ще има за Виктор Калев при Слави
колко бона ще има за Виктор Калев при Слави

Ето колко бона ще има за Виктор Калев при Слави

Виктор Калев отново е на щат при СлавиТрифонов.

Шоуменът е извадил от нафталина познатите образи на Ранърса, Гугутка Заспалова и Деса Поетеса и се изявява във всяка седмична вечер на актьорите, научи ko4.

Няма съмнение, че Калев е голям талант, въпреки че точно тези сценични персонажи от репертоара му се поизтъркаха. Преди четири години известния актьор напусна шоуто, за да популяризира спектакъла си „Грамофонът” и да работи на свободна практика.

Слави обаче така и не успя да му намери заместник и затова накрая му предложи да се върне в шоуто.

„Със Слави се разделихме цивилизовано. Не сме имали пререкания”, заяви още Калев. В шоуто с вечерта на талантите той влиза със заплата от 3 бона. Междувременно не се е отказал и от моноспектакъла си, както и от другите си роли в театъра, пише „България днес”.

Актьорът се върна в екипа на шоумена, тъй като след фурора на представлението му, интересът към него започнал да стихва с времето. Освен това, така и не идвали предложенията от големи театрални режисьори за роля в някоя пиеса или филм.

Колегата му Краси Радков обаче му съдействал да се върне при Слави. Шоуменът веднага се съгласил и двамата уточнили условията, разказват запознати.

„Важното е да не спирам да играя, сега мисля и върху нови персонажи”, споделя доволен от развитието на обстоятелствата Калев.

Хотарена

Твоят коментар

About Ивана Александрова

Какво мислите?