Горещи новини

Ето колко пари брои бащата на булка, за да има на сватбата Преслава

Ето колко пари брои бащата на булка за да има на сватбата Преслава

Добричлийката си договорила хонорар, за какъвто дори Лили Иванова би й завидяла.

Става въпрос за 50 бона, които чалга дива ще прибере, за да извие глас на сватба, при това в най-бедния български град – Видин.

Запознати припомнят, че през 2021 г. прибирала по 7 бона за участие, което и тогава било най-висотата цена за участие на певица от „Пайнер“. Изключение правела само Анелия в комплект с бенд.

Според мълвата, сватбарят, поканил Преслава, е виден бизнесмен от Видин, който жени дъщеря си. Така и не става ясно дали това е редовната й тарифа за подобни изяви, или на тъста му се е наложило да наддава, тъй като имало и други желаещи да й се радват в същия ден и поради тази причина цената скочила драстично.

След като мълвата бързо се разнесла из бедния крайдунавски град, хората недоумяват как е възможно една певица, пък била тя и Преслава да прибере 50 бона за едночасово участие.

Хората от града и областта не могат да спечелят толкова пари и след двугодишна работа. Предполага се, че звездата ще получи част от парите под масата, за да не й бъде отчислен процент за продуцента.

Напоследък ангажиментите на Преслава са ежедневни. Ако не е в някой клуб в страната, то е на участие в чужбина. Така и не става ясно какъв хонорар прибира от там, но е логично да иска по-висок такъв от частните партита и то при условие, че има кой да й го даде, пише „Уикенд“.

Твоят коментар

Be the first to comment on "Ето колко пари брои бащата на булка, за да има на сватбата Преслава"

Какво мислите?