Новините на фокус
Home » ЗА ДАМИТЕ » Ето на какво мирише в дом, където парите текат като река
Ето на какво мирише в дом където парите текат като река

Ето на какво мирише в дом, където парите текат като река

Колко приятно е след тежък работен ден да влезете в топла къща, наситена с миризми на комфорт и хармония.

Ароматерапията помага в борбата със стреса и негативните мисли. Домашните аромати също могат да привлекат богатство и изобилие . Разказваме ви как мирише в апартамент, чиито собственици са успешни във финансовата сфера .

Миризми за дома

Мента

Ментата е известна с успокояващото си действие . Ние варим чай от мента през нощта и поставяме саксия с това ароматно растение близо до работния плот, за да избегнем стреса. А ментата привлича пари. Това вярване се е родило в древни времена, когато пазарите и магазините са били фумигирани с растение, за да привлекат клиенти, които са готови да похарчат. Дори и сега езотериците смятат, че ментата има положителен ефект върху енергийните канали, отговорни за финансите.

Защо не се възползвате от това полезно свойство на ментата за вашия дом? Купете етерично масло с аромат на мента и го нанесете на няколко места в дома си. Също така не забравяйте да помажете портфейла и касичката си .

Сандалово дърво

Сандаловото дърво се смята за свещен аромат в Индия. Освен това е силна миризма за привличане на финансово благополучие. Това ще бъде особено полезно за бизнесмени, защото този аромат допринася за установяването на партньорства, привлича инвестиции . Сандаловото дърво също облекчава умората и дарява жизненост. Светли ароматни пръчици от сандалово дърво в офиса или у дома, за да накарате парите да текат като река.

Дафинов лист

Дафиновите листа се смятат за талисман на богатството. Дори обичайният дафинов лист, който всеки има в кухнята, може да привлече пари. За да направите това, трябва да го поставите в портфейла си. Ароматът на дафинов лист у дома създава творческа атмосфера . Миризмите за дома стимулират мозъка и следователно креативните идеи, които могат да направят добри пари.

Портокал

Портокалът е плод на радост и позитивизъм. Миризмата му, както и вкусът, повдигат тонуса , успокояват нервната система и помагат за концентрацията. А ароматът на портокал служи като магнит за финансов успех в работата и изобилие в семейството. Препоръчваме ви да закупите цитрусово ароматно масло. Това е смес от няколко плода: портокал, лимон, грейпфрут. Комбинацията от ярки и свежи плодови аромати се нарича още формула на парите.

Босилек

Босилекът е ароматна билка, използвана в италианските ястия. И тази билка има положителен ефект върху настроението и здравето на човека. Миризмата на босилек повишава самочувствието , енергията и ефективността. И ароматът на това растение привлича богати хора в живота ви, които могат да ви вдъхновят за вашия собствен успех във финансовата област.

Индийско орехче

Миризмата на индийско орехче е известна още като миризмата на еуфория . Може да е любовна страст или виене на свят от финансов успех. Ароматът на индийско орехче се препоръчва за използване в дом или офис, където има финансови затруднения. И индийското орехче, като ръка, премахва страха и неувереността в себе си.

Сред гадателите дори има заговор за пари с помощта на индийско орехче . Необходимо е да намажете голяма банкнота с ароматно масло и да кажете фразата: „Нека късметът и парите дойдат . “ След това носете тази банкнота в портфейла си, без да я променяте.

Жасмин и кардамон

Миризмата на пролетен жасмин привлича богат мъж в живота на жената . Не напразно експертите препоръчват не само да го използвате като домашен аромат, но и да вземете предвид нотката на жасмин в парфюмния букет. Кардамонът се счита за мъжки аромат. Той харесва жените и допринася за успеха в кариерата.

Градински чай

Мускатният градински чай е талисман за тези, които искат не само да постигнат богатство, но и да придобият власт , да бъдат обвити в слава. Тази миризма предпазва от негативизъм, клюки и клюки, дарява със самочувствие и късмет. И ако запалите ароматна пръчка с градински чай вечер, тогава миризмата на растението ще облекчи стреса, натрупан през целия ден.

Миризмите за дома означават много за тези, които ги разбират. Вече знаете и на какво трябва да мирише домът ви, за да текат парите като вода. Желаем ви изобилие и успех в бизнеса!

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?