Home » БЪЛГАРИЯ » Ето пълният разказ на изрода Северин от съда!
пълният разказ на изрода Северин

Ето пълният разказ на изрода Северин от съда!

Тръгнах пеш. Тя мина покрай мен. Обаче аз не знам какво стана, не помня. Не мога да си спомня“ – така започва разказът на обвинения в убийството на журналистката Виктория Маринова Северин Красимиров, уловен от NOVA.

Той беше екстрадиран от Германия в четвъртък, а петък бе оставен в ареста в Русе.

Той не помни дали тя го ударила или той нея. Той й казал: „Оглеждай се“, тя му отвърнала, ударил я и после тя се върнала и му отвърнала.

Северин отрича да я е изнасилил, но призна, че е виновен. Казва, че съжалява. „Не мога да повярвам, че аз съм го направил“. Той твърди, че е бил пиян и надрусан след рожден ден.

Въпреки всички събрани доказателства и признанията, все още има хора, които не са напълно убедени, че именно Северин е извършителят на убийството. Взел наркотици, наречени „кристали”. Адвокатът на Северин обаче го прекъсна и разказът му приключи. Пред полицаите не е говорил за изнасилването на Виктория Маринова. Няма ясно обяснение защо. Факт е обаче, че за него има неоспорими доказателства.

Служебният му адвокат Иван Дойнов поиска делото да бъде при закрити врати, за да не станат ясни подробности от разследването. Адвокатът му също поиска той да остане в ареста за постоянно, защото навън би било опасно за него, тъй като може да се стигне до саморазправа. На Красимиров са повдигнати две обвинения – за изнасилване и за убийство по особено жесток и мъчителен за жертвата начин. Взета му е ДНК проба, а направеният преглед е установил, че физическото му състояние е добро.

Северин има право да обжалва наложената мярка в тридневен срок пред Апелативния съд във Велико Търново. До даването на ход на делото той ще остане в следствения арест в Русе.

Заподозреният Северин Красимиров беше задържан от германските власти миналата седмица. Той се е намирал в дома на майка си в германския град Щаде. Според информации в медиите той е направил пълни самопризнания, по-късно стана ясно, че е признал само, че е ударил Виктория Маринова.

Главният прокурор Сотир Цацаров разкри, че задочно са повдигнати две обвинения. Първото е за изнасилване, за което предвиденото наказание е от 10 до 20 г. затвор. Второто – за извършване на убийство по особено жесток начин, което се наказва с 15 до 20 години затвор или доживотен затвор, или доживотен затвор без право на замяна.

Вътрешният министър Младен Маринов допълни, че са иззети веществени доказателства, които свързват пряко лицето с местопрестъплението. Част от ДНК експертизите са готови и дават информация за наличие на негов ДНК материал върху тялото на жертвата.

Тялото на 30-годишната журналистка беше намерено на 6 октомври следобед в храсти край Дунав след подаден сигнал от гражданин. Всички открити вещи са изпратени в Института по криминалистика.

Твоят коментар

About Тодор Тодоров

Какво мислите?