Home » КЛЮКАРНИК » Ето я жената на касапина Георги от Стара Загора
Ето я жената на касапина Георги от Стара Загора

Ето я жената на касапина Георги от Стара Загора

Касапинът Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с макетен нож 18-годишната Дебора, е женен за сервитьорка, научи „Ретро“. Официалната съпруга на 26-годишния татуиран изверг, който отново бе тикнат в ареста, се казва Криси Георгиева.

Двамата са заедно повече от 5 години. Сгодили са се на 12 септември 2018 г. Малко по-късно са вдигнали сватба, а на 11 юни 2019 г. се ражда и първородната им дъщеря Никол. Момиченцето скоро е навършило 4 години. От социалните мрежи на съпругата на Георги става ясно, че преди години е била сервитьорка и е работила в една от дискотеките, в които той е бил охранител.

В момента тя се занимава с рисуване и продава творбите си във фейсбук групи. Криси не е коментирала публично зверството, причинено от мъжа ѝ. Не е ясно дали тя изобщо е знаела за паралелните му интимни отношения с жертвата Дебора.

Оказва се, че насилникът Георги, извършил зверството с Дебора, е бивш джудист и в ученическите си години е имал и отличия от състезания в бойния спорт. 26-годишният Николаев живее в къща в близкото до Стара Загора село Братя Кунчеви заедно с родителите си. Баща му Николай имал собствена ферма за животни, като отглеждал най-вече коне.

В селото бил известен с прякора Пържолата. Майката на насилника пък работела в селската поща. До момента и те не са коментирали случая, а къщата им в Братя Кунчеви била постоянно под ключ.

Обезобразената Дебора е талантлива певица


Жестоко пострадалата 18-годишна Дебора наесен трябва да бъде ученичка в XII клас. Преди инцидента трепетите около абитуриентския бал вече вълнували нея и съученичките ѝ. Тя е сред изявените възпитаници на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора. От профилите ѝ в социалните мрежи става ясно, че обича да се снима, да танцува и е талантлива певица.

В платформата за видеосподеляне Тик-Ток редовно е качвала свои клипове, на които пее известни попфолк парчета. Те са гледани по повече от 50 хиляди пъти и комплименти към Дебора, че има невероятен глас и талант, не липсват.

Преди да се запознае с насилника Георги, 18-годишната ученичка е имала друг сериозен приятел. С него успели да запазят приятелски отношения след края на връзката им и единствено на него тя споделяла, че с Георги имали проблеми и отношенията им напоследък били обтегнати. Бившият приятел на Дебора също е дал показания пред разследващите. Основният мотив за престъплението, извършено от касапина, е ревност.

Преди да извърши варварското посегателство срещу момичето, Георги е имал оше две съдебни наказания за побои.

Първото е приключило само с административно наказание, а второто, от януари тази година – с пробация, отново за нанасяне на телесна повреда. Покрай присъдите му стана ясно, че той е упражнявал професията на охранител в нощни клубове противозаконно, тъй като осъждани лица нямат право да практикуват. Бившата „Мис Стара Загора“ Божидара Овчарова пък разкри в социалните мрежи, че Георги бил от най-големите колекционери на голи снимки на момичета от града с цел компромати.

Криси Георгиева – официалната съпруга на изверга Георги


Касапинът Георги с жена си Криси


Бащата на обвиняемия – Николай Стоянов, известен като Пържолата


Николай Стоянов

Твоят коментар

About Натали Славчева

Какво мислите?